Merhaba Valtryke,Craftrise da vip+ olmasına rağmen adama reset atamıyorum nedeni nedir?
Oyuna başlarken yanlış yaptım birkaç şeyi ve eşyalarım aşağı düştü. Bu yüzden oynayamıyorum oyunu. Destek açtığın halde yardımcı olmadılarmı?Merhaba Valtryke,
Maalesef bu bir bug, zamanında bu konu için destek açmıştım ancak bir şey olmadı. Sende destek açıp nedenini sorabilirsin.
Yardımcı olmaları gereken tek konu hatayı düzeltmek olurdu, tavsiyem yan hesabın ile yeni bir ada açıp yönetici yapman.Oyuna başlarken yanlış yaptım birkaç şeyi ve eşyalarım aşağı düştü. Bu yüzden oynayamıyorum oyunu. Destek açtığın halde yardımcı olmadılarmı?
Sorunu kalıcı olarak çözemesek de oyundaki takma ismini belirtirsen sana gerekli olan eşyaları temin edebilirim. Sen de istersen tabii.Oyuna başlarken yanlış yaptım birkaç şeyi ve eşyalarım aşağı düştü. Bu yüzden oynayamıyorum oyunu. Destek açtığın halde yardımcı olmadılarmı?
Sinirlenip bütün heryeri kırıp lav dökdüm xD başka hesap açıp yetki vermeyi düşünüyorum. Önerin için çok teşekkürler.Sorunu kalıcı olarak çözemesek de oyundaki takma ismini belirtirsen sana gerekli olan eşyaları temin edebilirim. Sen de istersen tabii.
1- Adanda başka bir üye olabilir. (/is kick <isim>)Craftrise da vip+ olmasına rağmen adama reset atamıyorum nedeni nedir?
Eğer hala eşyaya ihtiyacın varsa bazı şeyleri sana verebilirim. Oyun içindeki nickim ALTAYLI. Ulaşırsan sana yardımcı olurum...Oyuna başlarken yanlış yaptım birkaç şeyi ve eşyalarım aşağı düştü. Bu yüzden oynayamıyorum oyunu. Destek açtığın halde yardımcı olmadılarmı?