kachiwia Oduncu Katılım 25 Nis 2025 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 20 25 Nis 2025 #1 Merhaba, Yeni bir minecraft website scripti yapmaya başlayacağız bu website scripti üzerinden neler görmek isterseniz ne yapsak hoş ve kaliteli olur önerilerinizi yorumlarda bekliyorum
Merhaba, Yeni bir minecraft website scripti yapmaya başlayacağız bu website scripti üzerinden neler görmek isterseniz ne yapsak hoş ve kaliteli olur önerilerinizi yorumlarda bekliyorum
kamıkadzethegamer Altın madencisi Katılım 4 Eyl 2023 Mesajlar 121 Beğeni 10 Puanları 705 28 Nis 2025 #2 Sitede krediyle slot, Worlde gibi bir sistem bunun karşılığında item vb. alırlar
Korsan Oyuncu Oduncu Katılım 2 May 2025 Mesajlar 2 Beğeni 1 Puanları 30 2 May 2025 #4 Daha basit bir arayüz yapılabilir, sırf satmak için deli gibi sistemler doldurulmamalı.
kachiwia Oduncu Katılım 25 Nis 2025 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 20 Çarşamba saat 22:05'de #5 Korsan Oyuncu' Alıntı: Daha basit bir arayüz yapılabilir, sırf satmak için deli gibi sistemler doldurulmamalı. Genişletmek için tıkla ... sistem icin zaten konu açtım neden dersen heryerde aynı sistemler var ne gerek var ozaman satışa cıkarmaya
Korsan Oyuncu' Alıntı: Daha basit bir arayüz yapılabilir, sırf satmak için deli gibi sistemler doldurulmamalı. Genişletmek için tıkla ... sistem icin zaten konu açtım neden dersen heryerde aynı sistemler var ne gerek var ozaman satışa cıkarmaya