Merhaba Ben Uzun Zamandır CraftRise Oynuyorum. 1 Gece Oynarken Bilgisayarımın AnaKartı Patladı. Sonra Tamirciye Gönderdim. Format Atılmamıştı Bütün Verilerim Duruyordu. Sürücülerim Güncel Mi Diye Kontrol Ettim. Hepsi Günceldi Bende Direk OBS, Shortcut CraftRise İndirdim. CraftRise Launcher Açıldığında Oyna'ya Basıyorum. Bastıktan Hemen Sonra Hata Vermeden Kapanıyor. Gittim Java'yı Silip Tekrar Yükledim, CraftRise'ı Silip Tekrar Yükledim, Sürücelim Saten Günceldi. Ama Açılmıyordu İnternete Bakınca Bazı Kişilerdede Oluyormuş. Çoğu Kişi Windows Güvenlik Duvarını Kapatarak Çoğu Kişide Internet IP'sini Değiştirerek Çözmüş. Ama Ben Ne Kadar Denediysem Olmadı. Böyle Sorunlar Daha Çok Güncelleme Sonrası Çözülüyormuş. Lütfen Yardım Edin!
Windows Sürümüm: Windows 8.1
Önceden Açılıyordu Şimdi İse Açılmıyor, 2 Hafta Oynamadım Şimdi Deniyecekken AltYapı'da Hata Oldu. Destekten Ne Kadar Yardım İstesemde Hep: "Sorununuz Kısa Bir Süre Sonra Çözülecektir" Diyor.
Lütfen Bana Yardım Edin!
Windows Sürümüm: Windows 8.1
Önceden Açılıyordu Şimdi İse Açılmıyor, 2 Hafta Oynamadım Şimdi Deniyecekken AltYapı'da Hata Oldu. Destekten Ne Kadar Yardım İstesemde Hep: "Sorununuz Kısa Bir Süre Sonra Çözülecektir" Diyor.
Lütfen Bana Yardım Edin!