Oyunu oynarken tırsıyorum 11 yaşındayım zaten madenlere gitmek istiyorum kömür demir kazıcam ama herobrineden korktuğum için kazmayıp geri çıkıyom sizce gerçekten herobrine varmı?
Yok, endişelenmenize gerek yok, sadece herobrine modunu yüklerseniz, herobrine gelebilir.Oyunu oynarken tırsıyorum 11 yaşındayım zaten madenlere gitmek istiyorum kömür demir kazıcam ama herobrineden korktuğum için kazmayıp geri çıkıyom sizce gerçekten herobrine varmı?
Ama niyese hep girdiğimde oynuyorum sonra garip ses duyuyorum Allah Çarpsın bikere hac ve görüncede korkunç müzik gördüm Yemin ederim o aklımdan çıkmadı hala tırsıyorum 3 kerede domuzları herobrine domuz sanmıştım zombi stevenin kıyafetlerini giydiği için onuda herobrine sanmıştımYok, endişelenmenize gerek yok, sadece herobrine modunu yüklerseniz, herobrine gelebilir.
Kanka, müzik ayarlarını kapat "0" al, ses fln duyamassınAma niyese hep girdiğimde oynuyorum sonra garip ses duyuyorum Allah Çarpsın bikere hac ve görüncede korkunç müzik gördüm Yemin ederim o aklımdan çıkmadı hala tırsıyorum .
Kanka, o bendede oluyor, o minecraftin kendi sesiAma niyese hep girdiğimde oynuyorum sonra garip ses duyuyorum Allah Çarpsın bikere hac ve görüncede korkunç müzik gördüm Yemin ederim o aklımdan çıkmadı hala tırsıyorum .
Tamam kanka.Kanka, müzik ayarlarını kapat "0" al, ses fln duyamassın
Tamam kanka.

Fps boost pack kullanıyorum, 300-1000 arası yapıyor.Bide 2 gb ramim var defender olsun youtubeden win10 ayarlarına baktım ben hileli windows 10 edition kullanıyom o javaya göre daha az kasıyo böylece kamadan oynayabiliyorum ama ayarlar genede düşük minecraft oynatsın yetiyo bana![]()
Kanka, bu packi indir kullan, fpsin artar.Abi ben video ayarlardan güzel gökyüzü süslü grafikleri vb. kapattım daha fazla fps albileceğim ayar varmı gelecekteki güncellemeler kastırmadan oynamak istiyorum.
bedrock editon yani windows 10 editionda olurmu bilmiyosan o pocket ditionla aynı envanter farkı var sadece.Fps boost pack kullanıyorum, 300-1000 arası yapıyor.
Olur, packi kullan, rahat oynarsınbedrock editon yani windows 10 editionda olurmu bilmiyosan o pocket ditionla aynı envanter farkı var sadece.
Bu vidyo yardımcı olacaktırNasıl kuracamki sürükledim olmadı başka bişey yaptım gene olmadı.
Abi sende kaç gb ram var?Bu vidyo yardımcı olacaktır
8 GBAbi sende kaç gb ram var?
Adamın yaptığının aynısını zatenn yaptım olmadı şimdi olduBu vidyo yardımcı olacaktır
Oldumu?Adamın yaptığının aynısını zatenn yaptım olmadı şimdi oldu
tamam ben gidim 12 gb ram alim hergün 2 gb ramim var diye çileden çıkıyom