Herobrine gerçekten varmı?

mayınkıraftçı tuna

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Oyunu oynarken tırsıyorum 11 yaşındayım zaten madenlere gitmek istiyorum kömür demir kazıcam ama herobrineden korktuğum için kazmayıp geri çıkıyom sizce gerçekten herobrine varmı?

mayınkıraftçı tuna

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Yok, endişelenmenize gerek yok, sadece herobrine modunu yüklerseniz, herobrine gelebilir.
Ama niyese hep girdiğimde oynuyorum sonra garip ses duyuyorum Allah Çarpsın bikere hac ve görüncede korkunç müzik gördüm Yemin ederim o aklımdan çıkmadı hala tırsıyorum 3 kerede domuzları herobrine domuz sanmıştım zombi stevenin kıyafetlerini giydiği için onuda herobrine sanmıştım :(

mayınkıraftçı tuna

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Bide 2 gb ramim var defender olsun youtubeden win10 ayarlarına baktım ben hileli windows 10 edition kullanıyom o javaya göre daha az kasıyo böylece kamadan oynayabiliyorum ama ayarlar genede düşük minecraft oynatsın yetiyo bana :)

mayınkıraftçı tuna

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Abi ben video ayarlardan güzel gökyüzü süslü grafikleri vb. kapattım daha fazla fps albileceğim ayar varmı gelecekteki güncellemeler kastırmadan oynamak istiyorum.

HüseyinTR

Kütüphaneci
Abi ben video ayarlardan güzel gökyüzü süslü grafikleri vb. kapattım daha fazla fps albileceğim ayar varmı gelecekteki güncellemeler kastırmadan oynamak istiyorum.
Kanka, bu packi indir kullan, fpsin artar.