kaptann Oduncu Katılım 18 Şub 2021 Mesajlar 1 Beğeni 0 Puanları 10 18 Şub 2021 #1 ben oyuna gireceğim zaman bana bu kullanıcı zaten lobi sunucusunda diyo nasıl çöze bilirim
Kerem300620 Oduncu Katılım 18 Şub 2021 Mesajlar 1 Beğeni 0 Puanları 1,165 18 Şub 2021 #2 kaptann' Alıntı: ben oyuna gireceğim zaman bana bu kullanıcı zaten lobi sunucusunda diyo nasıl çöze bilirim Genişletmek için tıkla ... bana da aynısı oldu hem de sen bunu yazmadan 1 saat önce oyuna girmeye çalışıyom bu kullanıcı zaten oyunda diyo bunun yüzünden yeni hesap açtım onla oynuyom
kaptann' Alıntı: ben oyuna gireceğim zaman bana bu kullanıcı zaten lobi sunucusunda diyo nasıl çöze bilirim Genişletmek için tıkla ... bana da aynısı oldu hem de sen bunu yazmadan 1 saat önce oyuna girmeye çalışıyom bu kullanıcı zaten oyunda diyo bunun yüzünden yeni hesap açtım onla oynuyom
Romitou Altın madencisi Katılım 18 Şub 2021 Mesajlar 127 Beğeni 26 Puanları 350 18 Şub 2021 #3 Merhaba, yeni hesap açmanıza gerek yok şifrenizi değiştirip oyuna tekrar giriş yapın sorun düzelecektir.
Merhaba, yeni hesap açmanıza gerek yok şifrenizi değiştirip oyuna tekrar giriş yapın sorun düzelecektir.
emirrt06 Oduncu Katılım 18 Şub 2021 Mesajlar 2 Beğeni 0 Puanları 10 18 Şub 2021 #4 Romitou' Alıntı: Merhaba, yeni hesap açmanıza gerek yok şifrenizi değiştirip oyuna tekrar giriş yapın sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla ... Şifremi değiştirdiğim halde hâlâ açılmamaya devam ediyor, yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca CraftRise'de konu da açamıyorum.
Romitou' Alıntı: Merhaba, yeni hesap açmanıza gerek yok şifrenizi değiştirip oyuna tekrar giriş yapın sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla ... Şifremi değiştirdiğim halde hâlâ açılmamaya devam ediyor, yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca CraftRise'de konu da açamıyorum.
Airthes airthes#9138 Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 134 Beğeni 194 Puanları 1,855 19 Şub 2021 #5 Merhaba, Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterlidir. iyi forumlar..