bu 4 cu yarmdim su Azerbaycan suncu acyin artik alt yapriari duzletin artik kufun basan etcem crafrise yta
Bu tür sorunlar için siteden destek talebi açabilirsin.bu 4 cu yarmdim su Azerbaycan suncu acyin artik alt yapriari duzletin artik kufun basan etcem crafrise yta
Burada konu açtığında destek talebine daha hızlı cevap gelmeyecek veya sorunun hemen çözülmeyecek. Destek talebi açıp sabırla beklersen sorununu en yakında sürede çözerler.cok af ederisn amma cevap alamyorum alsam bile bu 1 hafda felen suruyor
boş konuşma engelimi aç adaletsizlik yapmayınMerhaba,
Sorunun kaynağı muhtemelen Azerbaycan hatlarındaki filtrelemelerden ötürü gerçekleşmektedir. Bu sorun yalnızca Türkiye üzerinden Azerbaycan'a giden bağlantılarda oluşmaktadır, ne tür bir sistem kurulmuş herhangi bir fikrimiz yok fakat sorun CraftRise ile alakalı değildir. Bunu mevcut bağlı bulunduğunuz telekoma ping değerlerini göstererek iletebilirsiniz, belki bir çözüm yolu gösterebilirler.
İyi günler.
Hocam burası doğru platform değil!
destek açıyorum haksız yere ban yedim engeliniz açılmıyacak diyo adaletsiz sunucu bura kumar oynamakla aynı şey boşuna zamanınızı harcamayın burdaHocam burası doğru platform değil!
Bu şekilde konuşman doğru değil.
Evet verdiğiniz bilgi doğru Yunus ama bunu anlamayan arkadaşlarımız olabilir tekrardan kısaca özet geçeyim;Merhaba,
Sorunun kaynağı muhtemelen Azerbaycan hatlarındaki filtrelemelerden ötürü gerçekleşmektedir. Bu sorun yalnızca Türkiye üzerinden Azerbaycan'a giden bağlantılarda oluşmaktadır, ne tür bir sistem kurulmuş herhangi bir fikrimiz yok fakat sorun CraftRise ile alakalı değildir. Bunu mevcut bağlı bulunduğunuz telekoma ping değerlerini göstererek iletebilirsiniz, belki bir çözüm yolu gösterebilirler.
İyi günler.