Hepinize Merhaba Değerli Forum Üyeleri!
Bugün sizlere Youtube ortamında nasıl ve hangi programlarla video atılır hakkında detaylı bir anlatım yapmak istiyorum.
NOT: Tamamen kendi düşüncelerim ile sizlere destek olmak istiyorum lütfen yanlış algılamayınız.
Hangi Programları Kullanmalıyım?
Programlar kişinin hangi içerikleri üreteceğine bağlıdır. Eğer VLOG kanalı olmak istiyorsa kesinlikle bu programlar ile kayıt alamaz.
- BANDİCAM ile videoları kayıt alabilirsiniz.
- MOVAVİ videolarınızı kaliteli renderlemek için kullanabilirsiniz.
- AUDA CİTY sadece ses kaydetmek için kullanabilirsiniz.
Youtube'de Nasıl Hızlı Gelişirim?
- Youtube ortamında kolayca gelişmek istiyorsanız kesinlikle videolarınızın kaliteli ve kendinize özgü içeriklerin olması gerekir.
- Başka Youtuberlerden yardım alabilir veya para karşılığında tanıtım yaptırabilirsiniz.
- Kanalınızda banner, profil ve her videoya özel güzel thumbnailler olmalıdır.
- Prim kasmak veya kasmamak tamamen sana aittir.
- Kesinlikle videolarında "küfür, hakaret veya argo vb." şeyler kullanmamalısın.
Bugün sizlere Youtube ortamında nasıl ve hangi programlarla video atılır hakkında detaylı bir anlatım yapmak istiyorum.
NOT: Tamamen kendi düşüncelerim ile sizlere destek olmak istiyorum lütfen yanlış algılamayınız.
Hangi Programları Kullanmalıyım?
Programlar kişinin hangi içerikleri üreteceğine bağlıdır. Eğer VLOG kanalı olmak istiyorsa kesinlikle bu programlar ile kayıt alamaz.
- BANDİCAM ile videoları kayıt alabilirsiniz.
- MOVAVİ videolarınızı kaliteli renderlemek için kullanabilirsiniz.
- AUDA CİTY sadece ses kaydetmek için kullanabilirsiniz.
Youtube'de Nasıl Hızlı Gelişirim?
- Youtube ortamında kolayca gelişmek istiyorsanız kesinlikle videolarınızın kaliteli ve kendinize özgü içeriklerin olması gerekir.
- Başka Youtuberlerden yardım alabilir veya para karşılığında tanıtım yaptırabilirsiniz.
- Kanalınızda banner, profil ve her videoya özel güzel thumbnailler olmalıdır.
- Prim kasmak veya kasmamak tamamen sana aittir.
- Kesinlikle videolarında "küfür, hakaret veya argo vb." şeyler kullanmamalısın.