nasıl yani anlamadım ben normal premiuma giremiyotum launcherden forumada daha yeni katıldığım nereye yazıcağımı bilemedimcraftrise.tc adresinden kayıt oldunuz mu?
ben crfatrise ı demiiyorum kendi premium hesabıma giremiyorum minecraft.net e giriyorum ama minecraft launcherde şifre yanlış diyorSunucuya kayıt olmanız gerekmektedir.
Hepsini yaptım ama olmuyor siz birşey biliyorsanız söylermisinizBilgileri doğru girerek deneyin ve orjinal Minecraft'ı indirerek deneyin. Olmazsa Minecraft desteğe yazın.
AynenHakkında video çekebilir misiniz? veya hatayı ss atar mısınız?
Bi sik kafalı senin kullanıcı adınla daha önceden sunucuya kayıt olmuş olabilir, artık hangi orospu çocuğuysa onun amına koyalım birlikte
ondanmı olmuştur ben bu konularda cahilim deBi sik kafalı senin kullanıcı adınla daha önceden sunucuya kayıt olmuş olabilir, artık hangi orospu çocuğuysa onun amına koyalım birlikte
fotoya gerek yok geçersiz eposta adresi veya şifre diyor ama minecraftın kendi sitesinede oturum açabiliyorum sanırım launcherde var bu arada launceher orjinalHakkında video çekebilir misiniz? veya hatayı ss atar mısınız?
Kankam Ya Hesabin Çalinmiştir Yada Şifresini Unutmuşsundurfotoya gerek yok geçersiz eposta adresi veya şifre diyor ama minecraftın kendi sitesinede oturum açabiliyorum sanırım launcherde var bu arada launceher orjinal
kanka ama minecraft.net de oturum açabiliyorumKankam Ya Hesabin Çalinmiştir Yada Şifresini Unutmuşsundur
Kankam çözümünü bilmiyorum intden araştir belki bulursunkanka ama minecraft.net de oturum açabiliyorum
senden rica etsem epostayı felan versem birde kendi pc denermisinKankam Ya Hesabin Çalinmiştir Yada Şifresini Unutmuşsundur