Yardım edin lütfen

EminBeyy

Kömür madencisi
Ben minecraft hesabı aldım minecraftpremium.co adresinden hemde tam 1 saat önce minecraft.net e rahat bur şekilde giriyor ama bilgisayar daki orjinal launcherde e posta veya şifre hatalı diyor lütfenyardım edin

mustafapy

Kömür madencisi
1-Hesabın çalıntı olmadığına dikkat et
2-Hesabın çalınmadığına dikkat et
3-Bir dahakine site güvenilir mi ona dikkat et

2qke

Kütüphaneci
O tür siteler çalıntı veya oyunu bırakmış kişilerin hesaplarını veriyor genelde. Sorun yaşanması gayet normal.

mustafapy

Kömür madencisi
He birde minecraft.net'e her hesap girer. Adamlar seni kazıklamış. Büyük ihtimalle o hesap minecraft.net'e kayıtlı fakat satın alınmamış.

Birde şimdi atacaklarıma dikkat et
anahtar.PNG
uzantı.PNG

ilk attığım şey sitenin sertifikalı olduğunu gösterir(kilit işareti) eğer o yoksa emin ol güvende değilsin.
ikincisi ise site uzantısı. Eğer değişik bir uzantı varsa o siteden uzak dur.(.club - .tk - .gg vb.)

Huseyin_mc

Nether kaşifi
He birde minecraft.net'e her hesap girer. Adamlar seni kazıklamış. Büyük ihtimalle o hesap minecraft.net'e kayıtlı fakat satın alınmamış.

Birde şimdi atacaklarıma dikkat etEkli dosyayı görüntüle 6251Ekli dosyayı görüntüle 6252

ilk attığım şey sitenin sertifikalı olduğunu gösterir(kilit işareti) eğer o yoksa emin ol güvende değilsin.
ikincisi ise site uzantısı. Eğer değişik bir uzantı varsa o siteden uzak dur.(.club - .tk - .gg vb.)
Güzel Anlatım

Crefax

Rafa

Birde şimdi atacaklarıma dikkat etEkli dosyayı görüntüle 6251Ekli dosyayı görüntüle 6252

Sertifika alsan bile eğer site yazılımında dışarıdan bir link varsa (Örneğin şuan buraya yüklediğiniz profil fotoğrafları sitenin olduğu servere yükleniyor fakat linkleri hızlı resimden alsaydı sertifika olsa bile
6253
olarak gözükürdü.) öyle gözükmez bu sitenin sorunlu olduğunu göstermiyor fakat tabii güvenli olarak gözükenler her türlü daha iyidir.

2. olarak .club .gg .tk vb uzantılar hiçbir şekilde farketmiyor uzantı almak için tek gereken şey para yapacağın siteye göre uzantı almıyorsun önreğin discord invite linkleri .gg uzantısında fakat bu kötü bir anlama gelmiyor ip logger sitesi .org uzantılı mesela .com da olabilirdi .net de olabilirdi bunlar herkese açık uzantılar parayı veren her türlü alabiliyor. uzantıya göre site ayırmayın.

mustafapy

Kömür madencisi
Sertifika alsan bile eğer site yazılımında dışarıdan bir link varsa (Örneğin şuan buraya yüklediğiniz profil fotoğrafları sitenin olduğu servere yükleniyor fakat linkleri hızlı resimden alsaydı sertifika olsa bile ! olarak gözükürdü.) öyle gözükmez bu sitenin sorunlu olduğunu göstermiyor fakat tabii güvenli olarak gözükenler her türlü daha iyidir.

2. olarak .club .gg .tk vb uzantılar hiçbir şekilde farketmiyor uzantı almak için tek gereken şey para yapacağın siteye göre uzantı almıyorsun önreğin discord invite linkleri .gg uzantısında fakat bu kötü bir anlama gelmiyor ip logger sitesi .org uzantılı mesela .com da olabilirdi .net de olabilirdi bunlar herkese açık uzantılar parayı veren her türlü alabiliyor. uzantıya göre site ayırmayın.
o söylediğim uzantılar diğerlerine göre daha ucuz. Yani dolandırılma oranı yüksek olur genellikle.(örn: 0.99$ .xyz) Fakat dediğin gibi bu her zaman dolandırılma vakası olmuyor.

2qke

Kütüphaneci

Bunun üzerine anlatım yaptığım bir konum var, isteyen daha ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayarak gidebilir.

aynı siteden ben demir paket aldım, hesap çalışmıyordu, canlı destekten ulaştım ve değişim sağlandı yeni hesap verdiler. Sende sitenin canlı desteğine yaz kanka bence olmadı mail at geri dönüş sağlarlar.