kolons Oduncu Katılım 8 Ara 2023 Mesajlar 1 Beğeni 0 Puanları 70 8 Ara 2023 #1 herkese selam ben title managerden bir scoreboard yapıyorum ama son harfleri beyaz gözüküyor yardım edermisiniz
herkese selam ben title managerden bir scoreboard yapıyorum ama son harfleri beyaz gözüküyor yardım edermisiniz
Kresua Forum Yazarı Forum Yazarı Katılım 11 Nis 2020 Mesajlar 158 Beğeni 32 Puanları 1,505 8 Ara 2023 #2 kolons' Alıntı: herkese selam ben title managerden bir scoreboard yapıyorum ama son harfleri beyaz gözüküyor yardım edermisiniz Ekli dosyayı görüntüle 17885Ekli dosyayı görüntüle 17886 Genişletmek için tıkla ... TitleManager'i güncellemeyi durdurmuşlar ve skor tablosu artık bozuk çalışıyormuş gibi gözüküyor. Skor tablosu için bunu kullanabilirsiniz.
kolons' Alıntı: herkese selam ben title managerden bir scoreboard yapıyorum ama son harfleri beyaz gözüküyor yardım edermisiniz Ekli dosyayı görüntüle 17885Ekli dosyayı görüntüle 17886 Genişletmek için tıkla ... TitleManager'i güncellemeyi durdurmuşlar ve skor tablosu artık bozuk çalışıyormuş gibi gözüküyor. Skor tablosu için bunu kullanabilirsiniz.