Bar0n_Nash0r Altın madencisi Katılım 6 Haz 2019 Mesajlar 100 Beğeni 10 Puanları 280 11 Haz 2019 #21 rapacrimed' Alıntı: Bence mükemmel olacak Uzun zamandır hileler yüzünden Craftrise'de oynayamıyordum. Artık sinirlenmeden rahat bir şekilde oynayabileceğime inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... makrolar olabilir dikkat et
rapacrimed' Alıntı: Bence mükemmel olacak Uzun zamandır hileler yüzünden Craftrise'de oynayamıyordum. Artık sinirlenmeden rahat bir şekilde oynayabileceğime inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... makrolar olabilir dikkat et
Crefax Rafa Katılım 4 Haz 2019 Mesajlar 500 Beğeni 174 Puanları 700 12 Haz 2019 #22 Bar0n_Nash0r' Alıntı: makrolar olabilir dikkat et Genişletmek için tıkla ... Makroyu engellemenin bir yolu yok ama zaten jitter ile 14 cps yapanlarda var makro ile yani makro engellense bile o 14 cps yapan adamı kesemicekler muhtemelen cps sınırı getirilir zaten öyle yüksek bir makro yapılmaz Crefax StarTeam
Bar0n_Nash0r' Alıntı: makrolar olabilir dikkat et Genişletmek için tıkla ... Makroyu engellemenin bir yolu yok ama zaten jitter ile 14 cps yapanlarda var makro ile yani makro engellense bile o 14 cps yapan adamı kesemicekler muhtemelen cps sınırı getirilir zaten öyle yüksek bir makro yapılmaz Crefax StarTeam
ugur51 Oduncu Katılım 12 Haz 2019 Mesajlar 2 Beğeni 1 Puanları 30 12 Haz 2019 #23 Sunucuda oynarken duyuruyu gördüm baktım dcye hayla yayınlancak ya çok merak ettim.
Crefax Rafa Katılım 4 Haz 2019 Mesajlar 500 Beğeni 174 Puanları 700 12 Haz 2019 #24 ugur51' Alıntı: Sunucuda oynarken duyuruyu gördüm baktım dcye hayla yayınlancak ya çok merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Zaten Launcher Değil Dostum Client normal minecraft ile girilcek yani hileler yine olcak değişiklik olmıcak
ugur51' Alıntı: Sunucuda oynarken duyuruyu gördüm baktım dcye hayla yayınlancak ya çok merak ettim. Genişletmek için tıkla ... Zaten Launcher Değil Dostum Client normal minecraft ile girilcek yani hileler yine olcak değişiklik olmıcak
ugur51 Oduncu Katılım 12 Haz 2019 Mesajlar 2 Beğeni 1 Puanları 30 14 Haz 2019 #25 Crefax' Alıntı: Zaten Launcher Değil Dostum Client normal minecraft ile girilcek yani hileler yine olcak değişiklik olmıcak Genişletmek için tıkla ... ve ben hayla giremiyecem çünkü lanet olası gameoutput yüzünden
Crefax' Alıntı: Zaten Launcher Değil Dostum Client normal minecraft ile girilcek yani hileler yine olcak değişiklik olmıcak Genişletmek için tıkla ... ve ben hayla giremiyecem çünkü lanet olası gameoutput yüzünden
DarkSad Kaşif Katılım 30 May 2019 Mesajlar 695 Beğeni 306 Puanları 1,855 14 Haz 2019 #26 ArdaTarim' Alıntı: Selamlar Arkadaslar CraftRise Sunucusu Bayadır RiseLauncher Çıkarmaya Çalısıyorlar Benim Bir Sorum Olucak Mesala 1..8.9 Optifine girdiğimizde bunumu diyecek Lütfen RiseClient Yada RiseLauncher İle Giriş Yapınızmı Diyecek Genişletmek için tıkla ... Normal Minecraft'ı RiseClient'e herkes alışına kadar aktif kalır sonra kapatılır bence.
ArdaTarim' Alıntı: Selamlar Arkadaslar CraftRise Sunucusu Bayadır RiseLauncher Çıkarmaya Çalısıyorlar Benim Bir Sorum Olucak Mesala 1..8.9 Optifine girdiğimizde bunumu diyecek Lütfen RiseClient Yada RiseLauncher İle Giriş Yapınızmı Diyecek Genişletmek için tıkla ... Normal Minecraft'ı RiseClient'e herkes alışına kadar aktif kalır sonra kapatılır bence.