Boş konu yazmadım, böyle konu zaten mevcut bu konu gereksiz dedim.O Zaman niye boş konu yaziyorsun ?
Boş konu yazmadım, böyle konu zaten mevcut bu konu gereksiz dedim.O Zaman niye boş konu yaziyorsun ?
Boş konu yazmadım, böyle konu zaten mevcut bu konu gereksiz dedim.
Android için?RİSE CLİENT NASIL İNDİRİLİR VE KURULUR ? RESİMLİ ANLATIM
Merhaba Ben Beanas,
Çoğu kişi birçok kez indirme ve kurulum hakkında
bilgi versede hala yapamayan arkadaşlarımız bulunuyor.
Bende bu arkadaşlarımız için resimli anlatım düzenledim.
ADIM 1 : CRAFTRİSE.TC ADRESİNE GİT.
İnternet Tarayınınıza "www.CraftRise.Tc"
Yazın ve Enter'e Basın
Ekli dosyayı görüntüle 3094
ADIM 2 : ÇIKAN BÖLÜMDEN ORTA KISIMDAKİ OYNA SEÇENEĞİNE GİRİN
ve karşınıza çıkan indirme seçeneklerininden istediğinize tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 3095
ADIM 3 : AÇILAN PENCEREDEN RİSE CLİENT'İ İNDİRİN.
Ekli dosyayı görüntüle 3096
ADIM 4 : WİNDOWS+R TUŞLARINA BASARAK ÇALIŞTIR'I AÇIN VE %APPDATA% YAZIN.
Ekli dosyayı görüntüle 3097
ADIM 5 : AÇILAN PENCEREDEN SIRASIYLA ÖNCE .MİNECRAFT'A ARDINDAN İSE VERSİONS KISMINA GİRİN VE İNDİRDİĞİNİZ RİSE CLİENT DOSYASINI ATIN.
Ekli dosyayı görüntüle 3098
ADIM 7 : OYUNUNUZA GİRİN VE KEYFİNİ ÇIKARIN...
İP : PLAY.CRAFTRİSE.TC
SİTE : CRAFTRİSE.TC
Telefona RiseClient kuramazsınız.Android için?
selam dediğiniz finder'daki git yerini bulamadım biraz yardımcı olabilirmisiniz?Merhaba,
Bende MAC OS kullanıyorum ve kolay bir şekilde kuruluyor.
Artık dilediğiniz gibi sunucuda eğlenebilirsiniz.
- Her hangi bir yerden Minecraft Launcher indiriyorsunuz.
- www.craftrise.tc/indir sayfasına gelip MediaFire ile indiriyorsunuz.
- Sol üst taraftaki Finder kısmından Git yerine tıklıyorsunuz ve en aşağının bir üstündeki Klasöre Git... yazısına tıklıyorsunuz.
- Açılan kısıma ~/Library/Application Support/minecraft/ yazıyorsunuz ve enter tuşuna basıyorsunuz.
- Versions klasörünü bulun ve içini açın.
- İndirmiş olduğunuz RiseClient.zip dosyasını açın ve gelen klasörü Versions klasörün içine atıyorsunuz.
- Daha önceden 1.8.9 ile Minecraft'ı başlatmadıysanız öncelikle Minecraft Launcher ile girip 1.8.9 u seçiyorsunuz ve oyunu başlatıyorsunuz. Oyun başlayınca biraz bekleyip oyunu kapatıyorsunuz ve işlemlere devam ediyorsunuz.
- Eğer daha önceden 1.8.9 ile Minecraft'ı başlattıysanız Minecraft Launcher'ı açıp 1.8.9 RiseClient'i bulun.
- 1.8.9 RiseClient'i seçin ve oyunu başlatın.
- Tebrikler RiseClient kurulumu tamamladınız!
İyi günler dilerim.
he şimdi baktım bak şimdi ilk önce sol alta tıkla üstte yazılar oluyor dosya düzen geçmiş felan diye ordan git e bas altta klasör e git var ona bas ordan adamın yazdığını yaz sonrası yazıyor orda zanselam dediğiniz finder'daki git yerini bulamadım biraz yardımcı olabilirmisiniz?
yok knk iOS içinde sen bi flaş a at bide çamaşır makinesine sok o flaşı öyle çalışırAndroid için?
bende 1.8.9 RiseClient çıkmıyorMerhaba,
Bende MAC OS kullanıyorum ve kolay bir şekilde kuruluyor.
Artık dilediğiniz gibi sunucuda eğlenebilirsiniz.
- Her hangi bir yerden Minecraft Launcher indiriyorsunuz.
- www.craftrise.tc/indir sayfasına gelip MediaFire ile indiriyorsunuz.
- Sol üst taraftaki Finder kısmından Git yerine tıklıyorsunuz ve en aşağının bir üstündeki Klasöre Git... yazısına tıklıyorsunuz.
- Açılan kısıma ~/Library/Application Support/minecraft/ yazıyorsunuz ve enter tuşuna basıyorsunuz.
- Versions klasörünü bulun ve içini açın.
- İndirmiş olduğunuz RiseClient.zip dosyasını açın ve gelen klasörü Versions klasörün içine atıyorsunuz.
- Daha önceden 1.8.9 ile Minecraft'ı başlatmadıysanız öncelikle Minecraft Launcher ile girip 1.8.9 u seçiyorsunuz ve oyunu başlatıyorsunuz. Oyun başlayınca biraz bekleyip oyunu kapatıyorsunuz ve işlemlere devam ediyorsunuz.
- Eğer daha önceden 1.8.9 ile Minecraft'ı başlattıysanız Minecraft Launcher'ı açıp 1.8.9 RiseClient'i bulun.
- 1.8.9 RiseClient'i seçin ve oyunu başlatın.
- Tebrikler RiseClient kurulumu tamamladınız!
İyi günler dilerim.
Eski Bir Konu Bubende 1.8.9 RiseClient çıkmıyor
launcher ı nerden indiricemEski Bir Konu Bu
RiseLauncher Çıktı
İYİ GÜNLER!
launcher ı nerden indiricem
bastım .jar uzantılı bir şey geliyor sonra versions a atıyorum çıkmıyor rise client şeyi diyeEN ORTADAKİ OYNAYA BASCraftRise - Türkiye'nin En Etkileşimli Oyun Sunucusu
Türkiye'nin en çok aktif oyuncuya sahip ve en eğlenceli oyunu! En aktif ve eğlenceli oyun deneyimi için buradayız.www.craftrise.com.tr
İYİ GÜNLER!
Senin Anladiğin Yanlış Yeni RiseClient Çikti ya Onu İndirmeyi Anlattimbastım .jar uzantılı bir şey geliyor sonra versions a atıyorum çıkmıyor rise client şeyi diye
nys diğer bilgisayar dan oyniym qwekqwSenin Anladiğin Yanlış Yeni RiseClient Çikti ya Onu İndirmeyi Anlattim
Sen Yanlış Anladın
İYİ GÜNLER!