SerseriTay Kömür madencisi Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 5 Beğeni 1 Puanları 30 31 Ocak 2021 #1 beyler Raufai'nin Discord'daki pp si gibi pp nereden yapabilirim?
EmirhanSahn YASAKLI ÜYE YASAKLI ÜYE Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 137 Beğeni 32 Puanları 350 31 Ocak 2021 #2 Merhabalar, Çizim yeteneği olan herkes bu tarz profil fotoğrafları yapabilir. Eğer çizim yeteneğiniz var ise İbis paint X gibi uygulamalarla yapabilirsiniz.
Merhabalar, Çizim yeteneği olan herkes bu tarz profil fotoğrafları yapabilir. Eğer çizim yeteneğiniz var ise İbis paint X gibi uygulamalarla yapabilirsiniz.
SerseriTay Kömür madencisi Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 5 Beğeni 1 Puanları 30 31 Ocak 2021 #3 sanırım bi program var çoğu kişi yapıyor aynısı gibi
EmirhanSahn YASAKLI ÜYE YASAKLI ÜYE Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 137 Beğeni 32 Puanları 350 31 Ocak 2021 #4 SerseriTay' Alıntı: sanırım bi program var çoğu kişi yapıyor aynısı gibi Genişletmek için tıkla ... Maalesef el ile çiziliyor hepsi.
SerseriTay' Alıntı: sanırım bi program var çoğu kişi yapıyor aynısı gibi Genişletmek için tıkla ... Maalesef el ile çiziliyor hepsi.
HzHydraa Zümrüt madencisi Katılım 30 May 2019 Mesajlar 279 Beğeni 144 Puanları 700 1 Şub 2021 #5 EmirhanSahn' Alıntı: Maalesef el ile çiziliyor hepsi. Genişletmek için tıkla ... El ile çizilmiyor, anime karakteri yapan bir site var hepsi aynı şekilde yapılıyor eski profil fotoğrafı öyleydi şuan kini bilemem.
EmirhanSahn' Alıntı: Maalesef el ile çiziliyor hepsi. Genişletmek için tıkla ... El ile çizilmiyor, anime karakteri yapan bir site var hepsi aynı şekilde yapılıyor eski profil fotoğrafı öyleydi şuan kini bilemem.
EmirhanSahn YASAKLI ÜYE YASAKLI ÜYE Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 137 Beğeni 32 Puanları 350 1 Şub 2021 #6 HzHydraa' Alıntı: El ile çizilmiyor, anime karakteri yapan bir site var hepsi aynı şekilde yapılıyor eski profil fotoğrafı öyleydi şuan kini bilemem. Genişletmek için tıkla ... Merhabaklar, Rica etsem iletebilirmisiniz? Bende bi denemek istiyorum.
HzHydraa' Alıntı: El ile çizilmiyor, anime karakteri yapan bir site var hepsi aynı şekilde yapılıyor eski profil fotoğrafı öyleydi şuan kini bilemem. Genişletmek için tıkla ... Merhabaklar, Rica etsem iletebilirmisiniz? Bende bi denemek istiyorum.
HzHydraa Zümrüt madencisi Katılım 30 May 2019 Mesajlar 279 Beğeni 144 Puanları 700 2 Şub 2021 #7 EmirhanSahn' Alıntı: Merhabaklar, Rica etsem iletebilirmisiniz? Bende bi denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Siteyi hatırlamıyorum ama animeli bir şeyler olması gerekiyor.
EmirhanSahn' Alıntı: Merhabaklar, Rica etsem iletebilirmisiniz? Bende bi denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Siteyi hatırlamıyorum ama animeli bir şeyler olması gerekiyor.
EmirhanSahn YASAKLI ÜYE YASAKLI ÜYE Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 137 Beğeni 32 Puanları 350 2 Şub 2021 #8 HzHydraa' Alıntı: Siteyi hatırlamıyorum ama animeli bir şeyler olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,bulmaya çalışacağım. Bulursam sizede gönderirim.
HzHydraa' Alıntı: Siteyi hatırlamıyorum ama animeli bir şeyler olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,bulmaya çalışacağım. Bulursam sizede gönderirim.