Bence Hytale Minecraftı geçmek için çok çalışması gerek. :d
ama daha indirilemiyor dimiMinecraft'a kıyasla daha fazla yaratıcılık öğesi barındıran bir oyun. Ufak düzeltmeler ve yenilikler ile Minecraft'ı rahat rahat geçebilir.
Geliştirilme sürecinde.ama daha indirilemiyor dimi
teşekkürlerGeliştirilme sürecinde.
Ne Yazık Ki O Yanlış, Sadece 1 Fragmanı Milyonlarca İzlendi, Beğenildi Ve Yorumları İndirmek İsteyenlerle Dolu. Minecraft'ın Kitlesini Geçmesi Zor Olur Ama Geçemez de Denilemez. Hytale Gerçekçilik Oranından Yüksek Birde Hypixel'in Ve RIOT Games'in Yaptığı Bir Oyun Olduğu İçin Minecraft Kitlesinin Yarısından Fazlasına Kolayca Gelir. Saten Minecraft Oynayanların Çoğu Hytale İndireceğini de Söylüyor Böylece Hytale Minecraft'ın %70 Kitlesinin Oranına Kolay Gelebilir. Hytale 3. Şahıs İle Azcık da Olsa Metin2'yi Andırdığından Bazı Metin2 Oyuncuları Belki Gelebilir. Ben de Hytale'in Çıkmasını Bekleyen Biriyim Ne Kadar Minecraft Sevsem de Hytale de Oynamak İstiyorum O Yüzden Onu Dengelemenin Bir Yolunu Buldum. Survival İçin Hytale, Bedwars vb. Şeyler İçin MinecraftBence Hytale Minecraftı geçmek için çok çalışması gerek. :d
adam öyle bir anlatmışki nasıl deyim... muhteşem yani tam oturmuş helalNe Yazık Ki O Yanlış, Sadece 1 Fragmanı Milyonlarca İzlendi, Beğenildi Ve Yorumları İndirmek İsteyenlerle Dolu. Minecraft'ın Kitlesini Geçmesi Zor Olur Ama Geçemez de Denilemez. Hytale Gerçekçilik Oranından Yüksek Birde Hypixel'in Ve RIOT Games'in Yaptığı Bir Oyun Olduğu İçin Minecraft Kitlesinin Yarısından Fazlasına Kolayca Gelir. Saten Minecraft Oynayanların Çoğu Hytale İndireceğini de Söylüyor Böylece Hytale Minecraft'ın %70 Kitlesinin Oranına Kolay Gelebilir. Hytale 3. Şahıs İle Azcık da Olsa Metin2'yi Andırdığından Bazı Metin2 Oyuncuları Belki Gelebilir. Ben de Hytale'in Çıkmasını Bekleyen Biriyim Ne Kadar Minecraft Sevsem de Hytale de Oynamak İstiyorum O Yüzden Onu Dengelemenin Bir Yolunu Buldum. Survival İçin Hytale, Bedwars vb. Şeyler İçin Minecraft
Aslında Bende İnanmıyordum Ama Minecraft'ın Kitlesinin Çoğu Hypixel Oyuncuları. Eğer Hytale Oyununda ki Hypixel Serverin de Daha Farklı Oyunlar, Özellikler vb. Şeyler Olursa %10 İhtimalle Geçebilir, %90 İhtimalle İse Yarısından Fazla Kitlesini Geçebilir.Çocukluğumun oyunu Minecraft geçeceğini sanmıyorum
minecraft'ında bi kitlesi var ama haklısınNe Yazık Ki O Yanlış, Sadece 1 Fragmanı Milyonlarca İzlendi, Beğenildi Ve Yorumları İndirmek İsteyenlerle Dolu. Minecraft'ın Kitlesini Geçmesi Zor Olur Ama Geçemez de Denilemez. Hytale Gerçekçilik Oranından Yüksek Birde Hypixel'in Ve RIOT Games'in Yaptığı Bir Oyun Olduğu İçin Minecraft Kitlesinin Yarısından Fazlasına Kolayca Gelir. Saten Minecraft Oynayanların Çoğu Hytale İndireceğini de Söylüyor Böylece Hytale Minecraft'ın %70 Kitlesinin Oranına Kolay Gelebilir. Hytale 3. Şahıs İle Azcık da Olsa Metin2'yi Andırdığından Bazı Metin2 Oyuncuları Belki Gelebilir. Ben de Hytale'in Çıkmasını Bekleyen Biriyim Ne Kadar Minecraft Sevsem de Hytale de Oynamak İstiyorum O Yüzden Onu Dengelemenin Bir Yolunu Buldum. Survival İçin Hytale, Bedwars vb. Şeyler İçin Minecraft