Olum çok küçüktüm o zamanlar 6-7 yıl geçmiş ne üzülmüştüm çekemeyinceCesaret peleriniyle Mavi 1 de yatan arkadaşlarım vardı ne dalga geçerdim ya
![]()
Olum çok küçüktüm o zamanlar 6-7 yıl geçmiş ne üzülmüştüm çekemeyinceCesaret peleriniyle Mavi 1 de yatan arkadaşlarım vardı ne dalga geçerdim ya
![]()
Olum çok küçüktüm o zamanlar 6-7 yıl geçmiş ne üzülmüştüm çekemeyince
İtem kopyalama bugunu anlatıyorum dostum. Dolunayı at ama evete de hayıra da basma. Al şu kılıcı giy sonra evete bas 2 tane Dolunay gelecek.Kuzenimle birlikte oynuyodum ben.+ basarken Fatiha suresi okuyoduk falanİlginç zamanlardı...
İtem kopyalama bugunu anlatıyorum dostum. Dolunayı at ama evete de hayıra da basma. Al şu kılıcı giy sonra evete bas 2 tane Dolunay gelecek.
İtem kopyalama bugunu anlatıyorum dostum. Dolunayı at ama evete de hayıra da basma. Al şu kılıcı giy sonra evete bas 2 tane Dolunay gelecek.
Yemezlerdi, ama ben bi' ara yemiştim .sHer zaman işe yarar![]()
Yemezlerdi, ama ben bi' ara yemiştim .s
Komşumuz vardı 17 yaşında ben onun hesabında 29 ort +9 Dolu kaptırmıştım o taktik ile adama diyorum abi ne zaman 2 tane gelcek diye yani Doluyu yere attığımı bile görememişimNasıl yedin ya...Benim içim gitti bak şimdi(Ben de +8 Dolunay kaptırmıştım 34 ort) :C
Komşumuz vardı 17 yaşında ben onun hesabında 29 ort +9 Dolu kaptırmıştım o taktik ile adama diyorum abi ne zaman 2 tane gelcek diye yani Doluyu yere attığımı bile görememişim
Ben bu taktiği 2017'de öğrenmiştim (Nasıl yapıldığını) deli gibi gidip millete yaptırmaya çalışıyordum tabii benden başka yiyen yokÜzer bu... Haysiyetsizler![]()
Ben bu taktiği 2017'de öğrenmiştim (Nasıl yapıldığını) deli gibi gidip millete yaptırmaya çalışıyordum tabii benden başka yiyen yok
O yenilecek bir şey değildi ben sıkıntılıydım galibaYeniler akıllı yawYemiyorlar xd
O yenilecek bir şey değildi ben sıkıntılıydım galiba
Bırak Minecraft'ı gel eski günlerimize dönelimBoş ver be.Onlar utansın yiğidim <3 xd
Bırak Minecraft'ı gel eski günlerimize dönelim
Hizli zamanlarimizdi kiz ayagina dolunay dolandiridik
Yok kanka ben dolandirilan tayfadanimSen de mi o tayfadansın.... :C
Yok kanka ben dolandirilan tayfadanim