DoğrudanMerhba sayin yetkililer daha 2 gün önce bir sorun la karşəlaşdım craftrise son oyuncu gibi lahuncerlerde bir sorun yaşadım sorunun adı net framework initialization error destekleriniz beklyorum teşekürller
Benim verdiğim site Framework sürümünü nasıl yükseltebileceğini göstermektedir. Dilersen internete "Framework sürümü nasıl yükseltilir?" yazarak daha detaylı kaynaklara erişebilirsin.benbu sitden hic birsey anlmadim yanış anlmayın amma siz ilginseniz ,
4.0'dan daha üst bir sürümü indir.birde abi bende v4.030319 boyle bir surum verour o zaman hangi surmu inderyim orda 4.0 sürmu yoki bu rada en son sürümü indrecegim
@ibrahim12123 burada vermiş olduğum linkten,DarkSad'in vermiş olduğu kaynakta varsa, geliştirmekte olduğunuz bir uygulama için geçerli olan Framework yapılandırma ayarları mevcut. Sizin bu yapılandırma ayarlarıyla herhangi bir işiniz yok.
İlgili linkten güncel sürümünü yükleyip tekrar launcheri başlatmayı deneyiniz.![]()
Download .NET Framework | Free official downloads
Downloads for building and running applications with .NET Framework. Get web installer, offline installer, and language pack downloads for .NET Framework.dotnet.microsoft.com