ItzUraxuOfficial Oduncu Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 2 Beğeni 0 Puanları 10 12 Mar 2021 #1 Panda Dome adlı bir antivirüsüm var ve craftrise ve sonoyuncuya virüs diyor neden ?
Chanly Altın madencisi Katılım 2 Ara 2020 Mesajlar 147 Beğeni 20 Puanları 280 12 Mar 2021 #2 siteden indirdiğiniz sürece hiç bir şekilde virüs yok 2 launcherde de. tabi reach veya ona benzer şeyler kurduysanız virüs demesi normaldir
siteden indirdiğiniz sürece hiç bir şekilde virüs yok 2 launcherde de. tabi reach veya ona benzer şeyler kurduysanız virüs demesi normaldir
HyperStrong_ Oduncu Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 1 Beğeni 0 Puanları 10 12 Mar 2021 #3 onlar bazen güvenli uygulamalarada virüslü diyor craftrisesitesinden indirdiysen bişey olmaz
ItzUraxuOfficial Oduncu Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 2 Beğeni 0 Puanları 10 12 Mar 2021 #4 Chanly' Alıntı: siteden indirdiğiniz sürece hiç bir şekilde virüs yok 2 launcherde de. tabi reach veya ona benzer şeyler kurduysanız virüs demesi normaldir Genişletmek için tıkla ... ben hileleri sevmem hilede hiç kullanmadım kanka oynuyordum sonra bi anda gircektim cr ye windows bu aygıta erişme yetkisi vermedi diyor
Chanly' Alıntı: siteden indirdiğiniz sürece hiç bir şekilde virüs yok 2 launcherde de. tabi reach veya ona benzer şeyler kurduysanız virüs demesi normaldir Genişletmek için tıkla ... ben hileleri sevmem hilede hiç kullanmadım kanka oynuyordum sonra bi anda gircektim cr ye windows bu aygıta erişme yetkisi vermedi diyor
Chanly Altın madencisi Katılım 2 Ara 2020 Mesajlar 147 Beğeni 20 Puanları 280 12 Mar 2021 #5 @ItzUraxuOfficial, antivirüs programını kapatıp deneyin. ayrıyeten aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı cevaplar verebilirim.
@ItzUraxuOfficial, antivirüs programını kapatıp deneyin. ayrıyeten aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atarsanız daha detaylı cevaplar verebilirim.
esyal21 Kömür madencisi Katılım 15 Mar 2021 Mesajlar 19 Beğeni 2 Puanları 30 15 Mar 2021 #6 ItzUraxuOfficial' Alıntı: Panda Dome adlı bir antivirüsüm var ve craftrise ve sonoyuncuya virüs diyor neden ? Genişletmek için tıkla ... pandadome herşeye virüs diyor kaspersky ile deneyin yada virustotal.
ItzUraxuOfficial' Alıntı: Panda Dome adlı bir antivirüsüm var ve craftrise ve sonoyuncuya virüs diyor neden ? Genişletmek için tıkla ... pandadome herşeye virüs diyor kaspersky ile deneyin yada virustotal.