2 tane yetkili aldılar biride onay bekliyor diye biliyorum.Fazla yetkili yok diye biliyorum, umarım aktiftir.
9000 oyuncu için 10 civarı yetkilinin yeterli olacağını sanmıyorum, destekler bile gecikiyor oyunculardan duyduğum kadarıyla.2 tane yetkili aldılar biride onay bekliyor diye biliyorum.
9000 oyuncu için 10 civarı yetkilinin yeterli olacağını sanmıyorum, destekler bile gecikiyor oyunculardan duyduğum kadarıyla.
CraftRise adını duyurmuş ve güzel bir sunucu, daha güzel olur umarım.
Yeni yetkililer sunucu için elinden geleni yapar umarım.
Arkadaşlar destek sisteminden bire bir cevap aldım yorumların 4. sayfasından görebilirsiniz, yardımcı olan bir arkadaş destek talebime cevap vererek yardımcı alımlarının durdurulduğunu belirtti, ayrıcac Moderatör "Xquers" ile discorddan konuştum o da aynı şekilde alımların durdurulduğunu ileribir tarih içerisinde tekrar ekibe bir arkadaş dahil etmeleri gerekirse Alımların açılacağını söyledi.2 tane yetkili aldılar biride onay bekliyor diye biliyorum.
Merhabalar, bildiğim kadarıyla şuanda alımlar devam etmiyor. Başvurunuzu yapabilirsiniz fakat yetkiliye ihtiyaç olduğunda başvurular okunacaktır.Şuan hayla devam ediyomu yardımcı alımları.
SEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
CraftRise yardımcı başvuruları tekrar başlamış bulunmaktadır.
Eğer aşağıdaki şartlara uyuyorsanız yardımcı formunu doldurabilirsiniz.
Başvuru Şartları:
- 16 yaşından büyük olmak.
- Haftada en az 20 saat aktif olmak. (Sınav haftaları veya başka özel sebeplerle istisna sağlanabilir)
- Daha önce herhangi bir sebepten engellenmemiş olmak.
- Türkçe'yi düzgün kullanmak.
- Oyuncularla destek sistemi üzerinden ilgilenebilecek, gerektiğinde Watchdog sistemini kullanabilecek.
Bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Başvuru Formu: https://goo.gl/ZTLrJH
Merhaba tüm şartlarım uyuyo öncedende zaten skyblock gibi sunucularda moderatör olduğum için tecrübeliyim,sizlerin arsında çalışmak beni gururlandırır.SEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
Başvuru Şartları:
- Haftada en az 20 saat aktif olmak. (Sınav haftaları veya başka özel sebeplerle istisna sağlanabilir)
- Oyuncularla destek sistemi üzerinden ilgilenebilecek, gerektiğinde Watchdog sistemini kullanabilecek.
Bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Başvurular kapanmıştır.Merhaba ben yukarıdaki şartların hepsine uyuyorum zaten öncedende skyblock gibi serverlarde moderatörlük yaptığım için tecrübeliyim sizlere yardımcı olmak amacıyla başvuru yapıyorum işimiin en iyisini yapacağıma dair söz veriyor.Şimdiden bile sizlerle çalışmaktan gurur duyarım.Elimden gelenin en iyisini en iyisini yapacağım...iyi günler CRAFTRİSE
iletişim:fdenizozil790@gmail.com yada yanıtlayada bilirsiniz.
ne zamn açılırBaşvurular kapanmıştır.
Bunu bilemem ama bu yıl da açılırne zamn açılır
Merhaba twitch yayıncısıyım ve sponsor başvusunda bulunmak istiyorumSEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
Başvuru Şartları:
SEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
Başvuru Şartları:
[/QUOT
Silinmiş diyor?