Alımlar'ı forumdan değil discord üzerinden duyurdular haksızlık falan yokevet yeni alınmış haksızlık var çünkü spelay alındıktan sonra alımlar kapanmıştı sonra mimar yardımcılığı başladı
Alımlar'ı forumdan değil discord üzerinden duyurdular haksızlık falan yokevet yeni alınmış haksızlık var çünkü spelay alındıktan sonra alımlar kapanmıştı sonra mimar yardımcılığı başladı
İlla Yaşımızın 16 olmasımı gerekiyor?ben 11 de ama iyi biliyorum onu ne yapacağız Rauf?SEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
CraftRise yardımcı başvuruları tekrar başlamış bulunmaktadır.
Eğer aşağıdaki şartlara uyuyorsanız yardımcı formunu doldurabilirsiniz.
Başvuru Şartları:
- 16 yaşından büyük olmak.
- Haftada en az 20 saat aktif olmak. (Sınav haftaları veya başka özel sebeplerle istisna sağlanabilir)
- Daha önce herhangi bir sebepten engellenmemiş olmak.
- Türkçe'yi düzgün kullanmak.
- Oyuncularla destek sistemi üzerinden ilgilenebilecek, gerektiğinde Watchdog sistemini kullanabilecek.
Bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Başvuru Formu: https://goo.gl/ZTLrJH
Minecraft oynamak veya web sitesinden açılmış basit bir sunucuya internetten bulduğun plugini yüklemek değil 11, 6 yaşında bir kişinin bile yapabileceği birşey, yaştaki sınır seni almasınlar diye değil tecrübe, ahlak vb şeylerin iyice gelişmesi sırf yetkili olmadığın için sunucuyu bırakıcam vb gereksiz şeyleri burda söylemen neden alınmadığının örneği 5 yıl sonra şansını tekrar denemen ve o zaman umarım kazanman dileğiyle iyi forumlar.İlla 16 yaşından büyük olmamızmı lazım?Ben 11 ama iyi biliyorum onu ne yapacağız?Ama İsterdim Bende 16 Yaşında Olmak Ama Siz İlla 16 Olcak! Diyorsunuz Bu Gidişle Bırakcam Ben CraftRise'yi.
16 Yaşına gelene kadar bir çok tecrübe kazanırsınız. 11 Yaşındasınız ve 4.000 oyuncuya sahip bir sunucu ile ilgilenmek kolay olmayacak. Sunucuda yetkili olmak demek sadece eklenti, yazılım yükleyip iş yapmak değil. Gerektiğinde takıma uyum sağlayabilecek, Sorunları olgun bir şekilde çözebilecek, Türkçe yazım kurallarına uyabilmek gibi bir çok önemli kuralı var. 5 yıl boyunca kazandığınız tecrübe ile tekrar başvuru yapabilirsiniz.İlla 16 yaşından büyük olmamızmı lazım?Ben 11 ama iyi biliyorum onu ne yapacağız?Ama İsterdim Bende 16 Yaşında Olmak Ama Siz İlla 16 Olcak! Diyorsunuz Bu Gidişle Bırakcam Ben CraftRise'yi.
Şimdi başvuru yaptım ama hadi bakalım buranın yazarı olarak seçilmek isterdim -SEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
Başvuru Şartları:
- Haftada en az 20 saat aktif olmak. (Sınav haftaları veya başka özel sebeplerle istisna sağlanabilir)
- Oyuncularla destek sistemi üzerinden ilgilenebilecek, gerektiğinde Watchdog sistemini kullanabilecek.
Bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Zaten yazarsın ya.Şimdi başvuru yaptım ama hadi bakalım buranın yazarı olarak seçilmek isterdim -
Yardımcılığa seçilmek isterdim buranın yazarı olarakZaten yazarsın ya.
Başarılar...Yardımcılığa seçilmek isterdim buranın yazarı olarak
Şartlar gayet iyi benceSEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
Başvuru Şartları:
raufai alımlar devam ediyo mehmet ediyosa alımlara bakarmısınDüzeltildi.
Hem Olgunluk hemde beceri önemli mesela 15 yaşında olan biride katılmalı ama becerileri , olgunlugu ve sunucuya katıkları vb. şeyler olmalı ne demişler akıl yaşta değil baştadırYaş değil olgunluk önemli, bu arada yaşınızın kontrol edilmesi için mikrofon gerekli. Ek olarak Yardımcı alımları her zaman açıktır, uygun kişi değilseniz geri dönüş yapılmaz.
Bence bu gibi yorumlara gerek yok şart +16 15 yaşında olanlar sonra ki sene alıma katılabilir.Hem Olgunluk hemde beceri önemli mesela 15 yaşında olan biride katılmalı ama becerileri , olgunlugu ve sunucuya katıkları vb. şeyler olmalı ne demişler akıl yaşta değil baştadır