Seçimler sonuçlandı mı? Pek anlamadım.Seçilen Arkadaşları Tebrik Ederim.Seçilemeyen Arkadaşlar,Sizde Üzülmeyin.Elbet ki İleride Bir Tane Yapılacak.![]()
1 Kişi Alındı Daha Alınır mı belli değil başvuru yapabilirsin alımlar bitince muhtemelen burayı kapatırlarSeçimler sonuçlandı mı? Pek anlamadım.![]()
Teşekkürler. Başvurumu yaptım zaten. Umarım neticesini alırız.1 Kişi Alındı Daha Alınır mı belli değil başvuru yapabilirsin alımlar bitince muhtemelen burayı kapatırlar
Hadi İnşaAllah Güzel Kişiler GelirSEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
CraftRise yardımcı başvuruları tekrar başlamış bulunmaktadır.
Eğer aşağıdaki şartlara uyuyorsanız yardımcı formunu doldurabilirsiniz.
Başvuru Şartları:
- 16 yaşından büyük olmak.
- Haftada en az 20 saat aktif olmak. (Sınav haftaları veya başka özel sebeplerle istisna sağlanabilir)
- Daha önce herhangi bir sebepten engellenmemiş olmak.
- Türkçe'yi düzgün kullanmak.
- Oyuncularla destek sistemi üzerinden ilgilenebilecek, gerektiğinde Watchdog sistemini kullanabilecek.
Bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Başvuru Formu: https://goo.gl/ZTLrJH
Değil Buraya Tıklayarak BakabilirsinBu kadar hızlı karar verilmesine üzüldüm ya umutluydum . (Umarım yeni yardımcı olayı troll felandır. Yani laby mod fln la yapılmıştır.)
Yardımcı mor moderator yeşil değilmiydi
Raufai moderatör olduğu zaman Moderatör rengi mor Yardımcı rengi yeşil oldu.Yardımcı mor moderator yeşil değilmiydi
Hatanın Sebebi Anti Virüs Programlarıdırabi rise Cilet güncelleme hatası veriyor yardım