aynı adam karşıma 3-4 kez çıktı yan çarımlada reportladım haalada ark atıyorum kabul fln ediyo ben inanmıyorum baktıklarınaSen Oyunundayken veya Oyundan Sonra Gereği Yaplıyor
aynı adam karşıma 3-4 kez çıktı yan çarımlada reportladım haalada ark atıyorum kabul fln ediyo ben inanmıyorum baktıklarınaSen Oyunundayken veya Oyundan Sonra Gereği Yaplıyor
Mutlaka tüm yanıtlara bakılır. Fazla başvuru olduğunu düşündüğüm için bu biraz zaman alabilir.Gönderilen Yanıtlara Bakılıyor Mu ?
@Raufai
Hileleri reportladığın zaman hile koruması devreye girer zaten 15 dakika içerisinde cevap verir.tamam aktif olsada olmasada dediğim şu hileleri reportluyorum hiçbiri banlanmıyor hiçbiri adam geliyor flyla bizi kırıp öldürüyor birşey olmuyor
Tüm yanıtlara bakılır ve en gözlerinde en iyi yardımcı adayı alınır.Gönderilen Yanıtlara Bakılıyor Mu ?
@Raufai
Tek tek yazmana gerek yok benceTüm yanıtlara bakılır ve en gözlerinde en iyi yardımcı adayı alınır.
Direk 16 yazılması prosedür icabıdır, sen 14 yaşındasındır ama 16 yaşındaki adamdan daha olgunsan ve nitelikliysen bu başvuruna yansır zaten. O yüzden böyle arkadaşlar varsa yine de bir denesinler, belki yönetim iyi bulursa istisna gösterebilir diyelim. O olgunluk yaşı kapatacaktır. Alımlar craftrise kitlesinin yönetime katılması adına büyük bir şans, bir şeyleri daha iyi hale getirmek için fırsattır. Adaylara başarılar.Yaş sınırı olması kötü tmm 11 yaşındakileri de almayın ama 14 15 yaşlarda dahil olsun sonuçta beceri yaşta değil baştadır ama yinede alımların açılmasına sevindim dediğim gibi 15 yaş ve 14 yaşta alınabilirdi 14 yaşında olup birçok yetişkinden daha bilgili olabilecek insanlar var umarım fikrim dikkate alınır katılacaklar bol şans diliyorum.
Kapanmış olabilir ancak devam ediyor da olabilir 1 hafta vs. Sonra daha emin olabiliriz.Galiba yardımcı alımları kapandı.
hmm olmayada bilir herhangi bi duyuru veya bir mesaj yazmadılar kapandığna dair yada bugra doganın seçildiğne dair bi mesaj yazmadılar bence bekleyip görücez
Olduğu zaman mesaj yazacaklarını söylediler mi? Hayır, peki neden hala mesaj yazacaklar diye bekliyorsun https://craftrise.tc/oyuncu/BugraDoganhmm olmayada bilir herhangi bi duyuru veya bir mesaj yazmadılar kapandığna dair yada bugra doganın seçildiğne dair bi mesaj yazmadılar bence bekleyip görücez![]()
O zaman Hayırlı OlsunOlduğu zaman mesaj yazacaklarını söylediler mi? Hayır, peki neden hala mesaj yazacaklar diye bekliyorsun https://craftrise.tc/oyuncu/BugraDogan