knk 16 yaş üstü diyor talimatları ii okuYardımcılar aktif olsalarda görünmezlik de olup oyunculara kendilerini göstermezlerler ve oyunda olsa bile sonra işlem yaparlar.
knk 16 yaş üstü diyor talimatları ii okuYardımcılar aktif olsalarda görünmezlik de olup oyunculara kendilerini göstermezlerler ve oyunda olsa bile sonra işlem yaparlar.
1.olarak alımlar kapalı.knk 16 yaş üstü diyor talimatları ii oku
Son kez bu mesajı sana yazıyorum artık benim mesajı görmeyip yazanlara bir şeyler düşüneceğim görüp yazarlarsa alsınlar ...Hemen başvurdum, umarım onayladır![]()
Hepsinin belirli şartları var günde en az 1k destek geliyor adamlar param parça oluyor birazda böyle düşün...Bugün attığım destek mesajında fotoğraf kaliteli olsada yanda saat göstergeleri olsada Xquers Adlı yetkiliniz destek mesajımı reddetti. oyunda ana avrat giriyorlar ve böyle yetkililerle uğraşmak zorunda kalıyoruz
bu başvuru 2019un başvurusu...Peki başvurulardan kaç tane seçiceksiniz ve kaç kişi seçeceksiniz?
Başvurumu Kabul Ederseniz Çok Sevinirim Şimdiden Çok Teşekkürler CraftRise Ekibi
Hayır alımlar kapalı değil benim bildiğim. Sürekli açık duruyor, alım olması gerektiğinde formlardan seçip alıyorlar.Yardımcı Alımları Artık Kapalı
Hayır alımlar kapalı değil benim bildiğim. Sürekli açık duruyor, alım olması gerektiğinde formlardan seçip alıyorlar.
Sanmıyorum form çok eski, insanlar discordunu değiştirmişlerdir, eğer yardımcı lazımsa güncel form açarlar.Hayır alımlar kapalı değil benim bildiğim. Sürekli açık duruyor, alım olması gerektiğinde formlardan seçip alıyorlar.
Böyle bir şey olacağını sanmıyorum, Akıl yaşta değil baştadır orası bilindik bir konu ancak çoğu 14 yaş grubu birazcık ergenlikle beraber kanın kaynamasının verdiği bir heycan ile her şeyi yapa bilirler16 Yaş Kısıtlamasını 14'e Düşürmeniz Bizi Memnun Eder Sevgili Craftrise Ekibi. Teşekkürler..