Birikmiş başvurulara ve yeni başvurulara bakıp alıyorlar diye biliyorum.Hala gönderirsek aktif olarak cevap verilirmi yada sonraki alımlar için şimdi yazarsak sayılırmı?
Birikmiş başvurulara ve yeni başvurulara bakıp alıyorlar diye biliyorum.Hala gönderirsek aktif olarak cevap verilirmi yada sonraki alımlar için şimdi yazarsak sayılırmı?
Alımlar kapalı, başvurularda kapalı.Hala gönderirsek aktif olarak cevap verilirmi yada sonraki alımlar için şimdi yazarsak sayılırmı?
Başvurular açık değil dostum.SİZ ADAMSINIZ BEN BAŞVURUMU YAPTIM HERKEZE BAŞARILAR BENIM ÇOK KATKIM OLUCAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÖZELİKLE TAMAMEN MAKROLARI VE BLOK MAKROLARINI BİTİRMEK
alımlar kapalı arkadaşlarumarim seçilirim ama bence 16yas fazla onun yerin
Yaş sınırı olması kötü tmm 11 yaşındakileri de almayın ama 14 15 yaşlarda dahil olsun sonuçta beceri yaşta değil baştadır ama yinede alımların açılmasına sevindim dediğim gibi 15 yaş ve 14 yaşta alınabilirdi 14 yaşında olup birçok yetişkinden daha bilgili olabilecek insanlar var umarım fikrim dikkate alınır katılacaklar bol şans diliyorum.
İnşallah yardımcı alımları tekrar açılır açılcağı zaman herkese başarılar sanadaLauncher çıktığında yardımcı alınacak dediniz formla, hadi hayırlısı bakalım
Bu konudaki link doğru yerdir, hiç kuşkunuz olmasın.Ben başvurmuştumda dogru yer mi bilmiyorum doğru linki atabilirmisiniz
Hmm Ben sanırım bu foruma uygunum !SEVGİLİ CRAFTRISE OYUNCULARI VE FORUM ÜYELERİ
CraftRise yardımcı başvuruları tekrar başlamış bulunmaktadır.
Eğer aşağıdaki şartlara uyuyorsanız yardımcı formunu doldurabilirsiniz.
Başvuru Şartları:
- 16 yaşından büyük olmak.
- Haftada en az 20 saat aktif olmak. (Sınav haftaları veya başka özel sebeplerle istisna sağlanabilir)
- Daha önce herhangi bir sebepten engellenmemiş olmak.
- Türkçe'yi düzgün kullanmak.
- Oyuncularla destek sistemi üzerinden ilgilenebilecek, gerektiğinde Watchdog sistemini kullanabilecek.
Bu şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Başvuru Formu: https://goo.gl/ZTLrJH
Ama Yaşin 16+ Olması LazımHmm Ben sanırım bu foruma uygunum !
16+yüm zatenAma Yaşin 16+ Olması Lazım
İnşallah16+yüm zatenseçilirim inşallah