CraftRise The Kingdoms Güncelleme ?

cemal66

Oduncu
Evet sorum başlıkta gördüğünüz gibi Craftrise The Kingdoms oyunununa herhangi bir güncelleme gelecekmi? 2 yıldır beklemekteyiz onlarca destek attık önerilerde bulunduk ama kimin umrunda :) Teşekkürler.

jbernard

Oduncu
Ben de dahil olmak üzere pek çok oyuncu, oyuna tazelik katacak ve bu büyüleyici dünyadaki olanakları genişletecek yeni özellikleri ve iyileştirmeleri sabırsızlıkla bekliyordu. Güncellemelerin eksikliği ilgiyi ve topluluk katılımını azaltabilir ki oyunun potansiyeli ve popülerliği düşünüldüğünde bu gerçekten üzücü. Umarım geliştiriciler bu konuya dikkat eder ve gelecekte yeni eklemelerle oyuncuları memnun ederler.

kamıkadzethegamer

Altın madencisi
Ben de dahil olmak üzere pek çok oyuncu, oyuna tazelik katacak ve bu büyüleyici dünyadaki olanakları genişletecek yeni özellikleri ve iyileştirmeleri sabırsızlıkla bekliyordu. Güncellemelerin eksikliği ilgiyi ve topluluk katılımını azaltabilir ki oyunun potansiyeli ve popülerliği düşünüldüğünde bu gerçekten üzücü. Umarım geliştiriciler bu konuya dikkat eder ve gelecekte yeni eklemelerle oyuncuları memnun ederler.
Craftrise gibi launcherların sahibi çok tembel maalesef, Craftriseyi uzun zaman oynadım. Adminlerin creative yerine girip boş boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorlar maalesef.