AsterXRoma Kömür madencisi Katılım 21 Ara 2020 Mesajlar 7 Beğeni 0 Puanları 10 28 Ara 2020 #1 Merhabalar Craftrise'da adamlara vurduğumuz zaman çıkan particle'lar bende çıkmıyor çözümünü bilen cevap verirse mutlu olurum. Animation ayarlarını açtım soracak arkadaşlar için.
Merhabalar Craftrise'da adamlara vurduğumuz zaman çıkan particle'lar bende çıkmıyor çözümünü bilen cevap verirse mutlu olurum. Animation ayarlarını açtım soracak arkadaşlar için.
Huseyin_mc Nether kaşifi Katılım 4 Tem 2020 Mesajlar 930 Beğeni 339 Puanları 700 28 Ara 2020 #2 AsterXRoma' Alıntı: Merhabalar Craftrise'da adamlara vurduğumuz zaman çıkan particle'lar bende çıkmıyor çözümünü bilen cevap verirse mutlu olurum. Genişletmek için tıkla ... Texture Packden Dolayı
AsterXRoma' Alıntı: Merhabalar Craftrise'da adamlara vurduğumuz zaman çıkan particle'lar bende çıkmıyor çözümünü bilen cevap verirse mutlu olurum. Genişletmek için tıkla ... Texture Packden Dolayı
AsterXRoma Kömür madencisi Katılım 21 Ara 2020 Mesajlar 7 Beğeni 0 Puanları 10 28 Ara 2020 #3 Huseyin_mc' Alıntı: Texture Packden Dolayı Genişletmek için tıkla ... Texture Pack'le alakalı değil değiştirdim gene aynı.
Huseyin_mc' Alıntı: Texture Packden Dolayı Genişletmek için tıkla ... Texture Pack'le alakalı değil değiştirdim gene aynı.
Huseyin_mc Nether kaşifi Katılım 4 Tem 2020 Mesajlar 930 Beğeni 339 Puanları 700 28 Ara 2020 #4 AsterXRoma' Alıntı: Texture Pack'le alakalı değil değiştirdim gene aynı. Genişletmek için tıkla ...
Airthes airthes#9138 Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 134 Beğeni 194 Puanları 1,855 31 Ara 2020 #5 Merhaba dostlar, Bu sorun craftrise oynayan bazı oyuncularda mevcuttu fakat size iyi bir haberim var! Craftrise instagram üzerinden şöyle bir fotoğraf paylaştı "YENI SKYWARS HARITALARI" ve bende yorumlara bakarken bir mesaj gördüm; ve ardından 1 saat sonra bir cevap geldi; Görselden göreceğiniz üzere "yakın süre sonra gelecek güncellemede aktif olacak."
Merhaba dostlar, Bu sorun craftrise oynayan bazı oyuncularda mevcuttu fakat size iyi bir haberim var! Craftrise instagram üzerinden şöyle bir fotoğraf paylaştı "YENI SKYWARS HARITALARI" ve bende yorumlara bakarken bir mesaj gördüm; ve ardından 1 saat sonra bir cevap geldi; Görselden göreceğiniz üzere "yakın süre sonra gelecek güncellemede aktif olacak."