CRAFTRİSE LAUNCHER AÇILMIYOR!

TürkLous

Oduncu
Selamlar herkese. Bende bir sorun var da Craftrise launcher açılmıyor?? Craftrise dosyasını sildim tekrar yükledim riselauncheri yine olmadı. Craftrise nin özelliklerine girdim sağ tıklayıp ordanda tüm ayarları denedim olmuyor bir çözüm söylermisiniz??

HüseyinTR

Kütüphaneci
Selamlar herkese. Bende bir sorun var da Craftrise launcher açılmıyor?? Craftrise dosyasını sildim tekrar yükledim riselauncheri yine olmadı. Craftrise nin özelliklerine girdim sağ tıklayıp ordanda tüm ayarları denedim olmuyor bir çözüm söylermisiniz??
Javaniz güncel mi kontrol edin. Olmassa javanizi silip yeniden kurun

DarkSad

Kaşif
RiseLauncher ile ilgili bazı sorunların başlıca sebepleri ve çözümleri:
  • Java sürümü güncel değildir; veya bilgisayarın BIT (64, 32) sayısı ile uyuşmuyordur.
    ÇÖZÜM: Java'yı silip en güncel ve BIT'e uygun sürümü yüklemek.

• Ekran kartı güncel değildir ve oyunun açılmasına izin vermiyordur.
    ÇÖZÜM: Bilgisayar'a sağ tıklayarak "Özellikler" yazan butona tıklayın ve daha sonra soldaki panelden "Aygıt Yöneticisi"ne giriş yapın. "Ağ Bağdaştırıcılarından" kendi ekran kartınızı bulun ve sağ tıklayıp güncelleyin.

• Java ayarlarını bozduğunuz için oyunun açılması engelleniyordur.
    ÇÖZÜM: Java'yı silip tekrarn yükleyin.

• .craftrise dosyalarında sıkıntı vardır.
    ÇÖZÜM: %appdata%'daki .craftrise dosyasını yedekledikten sonra silin ve RiseLauncher'ı başlatın.
Bütün bu adımları uygulamana rağmen RiseClient'e erişim sağlayamıyorsan site üzerinden destek talebi açabilirsin.