Arkadaşlar craftrise girdim işletim sisteminiz güncel değil hatası aldım windows update yaptım yine aynısı oldu. Javayı güncelleyince oldu bu sorun. Ne yapmam gerek
Java ile alakası olduğunu sanmıyorum ben Ubuntu' yu son sürüm kullanıyorum ancak bende de aynı sorun var. Muhtemelen Craftrise' ın ilgilenmesi gereken bir hata destek talebi açarsan ilgileneceklerdir. Sorundan haberleri vardır zaten. En yakın zamanda düzeltirler diye umuyorum.Arkadaşlar craftrise girdim işletim sisteminiz güncel değil hatası aldım windows update yaptım yine aynısı oldu. Javayı güncelleyince oldu bu sorun. Ne yapmam gerek
KatılıyorumJava ile alakası olduğunu sanmıyorum ben Ubuntu' yu son sürüm kullanıyorum ancak bende de aynı sorun var. Muhtemelen Craftrise' ın ilgilenmesi gereken bir hata destek talebi açarsan ilgileneceklerdir. Sorundan haberleri vardır zaten. En yakın zamanda düzeltirler diye umuyorum.
Craftrise destekten yazabilirsinArkadaşlar craftrise girdim işletim sisteminiz güncel değil hatası aldım windows update yaptım yine aynısı oldu. Javayı güncelleyince oldu bu sorun. Ne yapmam gerek
sorun çözülmüş galiba..Craftrise destekten yazabilirsin
Malesef hala devam ediyor. 28 Ekim tarihinde yazdığım destek talebi henüz yanıtlanmadısorun çözülmüş galiba..
Cevap gelmesi uzun sürebilir sabır içinde bekleyinizMalesef hala devam ediyor. 28 Ekim tarihinde yazdığım destek talebi henüz yanıtlanmadı. Eylül başından beri benzer hata yüzünden bazı kişiler oyuna giriş yapamıyor bende dahilim. Ubuntu 20.04.3 LTS versiyonunu en güncel biçimde kullanıyorum ayrıca herhangi bir antivirüs kullanmıyorum. Ubuntu güvenlik duvarının Craftrise Launcher' ı etkilemediğine eminim.Çünkü bu hata yanlış hatırlamıyorsam 19 Eylül tarihinde çözülmüş 21 eylül de gelen güncellemeden sonra tekrar başlamıştı ve malesef hala devam ediyor umarım sorun en yakın zamanda çözüme kavuşur.
Bu sorun CraftRise'dan kaynaklı bir sorun. Oyuna girdiğinizde halen bu hatayı alıyorsanız yeniden bağlan tuşuna tıklıyarak oyuna giriş sağlıyabilirsiniz.Arkadaşlar craftrise girdim işletim sisteminiz güncel değil hatası aldım windows update yaptım yine aynısı oldu. Javayı güncelleyince oldu bu sorun. Ne yapmam gerek
Sabırsızlık mı yaptım :/Cevap gelmesi uzun sürebilir sabır içinde bekleyiniz