Merhaba, böyle bir sorun bulunmuyor "şuanlık" değilde dün "craftrise sitesinde talep açma sorunu vardı" gibi bir cümle daha güzel olabilir ve yazım kurallarına uyuyuyormusunuz sadece merağımdan soruyorum hep , harfi koymamalısınız sadece söylemek istedim bilgi vermek istedim iyi forumlarMerhabalar, Şuanlık CraftRise sitesinde Talep Açma kısmında bir sorun bulunuyor, En yakın sürede düzeleceğini düşünüyorum. İyi forumlar
Hata dün akşam çözüme ulaştırıldı destek talebi atabilirsiniz.Selam Herkes CraftRise'da Talep Açıp Gönder Dediğimde Talep Oluşturuldu Diyor Fakat Destek Talebimi Göremiyorum Discord'da Yetkililerde Bakmıyor Yardım Edermisiniz
Merhaba, böyle bir sorun bulunmuyor "şuanlık" değilde dün "craftrise sitesinde talep açma sorunu vardı" gibi bir cümle daha güzel olabilir ve yazım kurallarına uyuyuyormusunuz sadece merağımdan soruyorum hep , harfi konulmaz iyi forumlar
Hata dün akşam çözüme ulaştırıldı destek talebi atabilirsiniz.
Sadece merakımdan soruyorum yazmışım
Maalesef,sizi alakadar etmez.Sadece merakımdan soruyorum yazmışım![]()
Dostum mesaj veya puan kasmak için yapıyorsan hoş değil bunlar biliyorsun değil mi? yazdığımı doğru dürüst oku insanlara bilgi vermen gerekir hatasını düzeltmen için değil miMaalesef,sizi alakadar etmez.
Forumdada bir kişiye tehdit veya karşı çıkamazsınız örnek "seni şikayet edeceğim yapmazsan" bunun gibi yorumunuzu çok gördüm.Maalesef,sizi alakadar etmez.
Kardeşim benim,yaptığım şey uyarıdır.Eğer yapmaz ise şikayet edilir bu kadar basit.Bu bir tehdit değildir arkadaşın sıkıntıya girmemesi için uyarıdır.Forumdada bir kişiye tehdit veya karşı çıkamazsınız örnek "seni şikayet edeceğim yapmazsan" bunun gibi yorumunuzu çok gördüm.
O zaman benim yazdığım nedir arkadaşa bilgi verip hata yapmasını önlemektirKardeşim benim,yaptığım şey uyarıdır.Eğer yapmaz ise şikayet edilir bu kadar basit.Bu bir tehdit değildir arkadaşın sıkıntıya girmemesi için uyarıdır.
O zaman benim yazdığım nedir arkadaşa bilgi verip hata yapmasını önlemektiriyi forumlar uzatmayalım konu tartışmaya kapalı
Selamlar dostum bu uyarını dikkate alacağım teşekkür ederimMerhaba, böyle bir sorun bulunmuyor "şuanlık" değilde dün "craftrise sitesinde talep açma sorunu vardı" gibi bir cümle daha güzel olabilir ve yazım kurallarına uyuyuyormusunuz sadece merağımdan soruyorum hep , harfi koymamalısınız sadece söylemek istedim bilgi vermek istedim iyi forumlar
Hata dün akşam çözüme ulaştırıldı destek talebi atabilirsiniz.
Teşekkürler <3Selamlar dostum bu uyarını dikkate alacağım teşekkür ederim