CraftRise şifresini unutanı gördüm, e posta unutanı gördüm, nick unutmak Her neyse www.craftrise.tc/destek adresinden talep oluşturabilirsin.craftrise adımı unuttum ama şifremi ve epostayı hatırlıyorum nası giriş yapabilirim bilen var mı
banada yardım eder misin? Craftrise launcher indirilemedi hatası veriyor. Sil yükle, internet, java sil yükle, java güncelle, pc kapa aç, pc de yer aç falan hiçbiri olmadı 2021.12.12 zamanından beri böyle lütfen yardım ettCraftrise destek sistemi üzerinden bu konu hakkında bir destek talebi oluşturmayı deneyiniz.
Hatayı ekran görüntüsü atabilirmisiniz? daha sağlıklı bir cevap için destek sistemine başvurmalısın.banada yardım eder misin? Craftrise launcher indirilemedi hatası veriyor. Sil yükle, internet, java sil yükle, java güncelle, pc kapa aç, pc de yer aç falan hiçbiri olmadı 2021.12.12 zamanından beri böyle lütfen yardım ett
tmm. İnstagram dan bana ulaşır mısın? İsmim Denisduru2010Hatayı ekran görüntüsü atabilirmisiniz? daha sağlıklı bir cevap için destek sistemine başvurmalısın.
tmm. İnstagram dan bana ulaşır mısın? İsmim Denisduru2010 Ekli dosyayı görüntüle 13607
Ben zaten bunu denedim. Yardım edemediler. Bu yüzden insta verdim.
craftrise adımı unuttum ama şifremi ve epostayı hatırlıyorum nası giriş yapabilirim bilen var mı