Destek sisteminden talep açabilirsin. Destek talebi açmak için buraya tıklayınızMerhaba ben arda craftrise sunucularına bağlanamıyorum girmeye çalıştıgımda Sunuculara bağlanamıyorum 001 diye ekrab çıkıyor ss istersen atim
açtıgım desteği göremiyorumDestek sisteminden talep açabilirsin. Destek talebi açmak için buraya tıklayınız
Tekrar deneyebilirsiniz.açtıgım desteği göremiyorum
deniyorum olmuyorumT
Tekrar deneyebilirsiniz.
Craftrise'ı Silip Yüklemeyi, Olmazsa Java'yı Silip Güncel Sürümünü İndirmeyi Dene.Merhaba ben arda craftrise sunucularına bağlanamıyorum girmeye çalıştıgımda Sunuculara bağlanamıyorum 001 diye ekrab çıkıyor ss istersen atim
ümmet ben yaptım ben aldığm hatayı yine alıyorum craftrise destek talebi oluşturup atıım bakmadılar bi türlü giremedim hala helpCraftrise'ı Silip Yüklemeyi, Olmazsa Java'yı Silip Güncel Sürümünü İndirmeyi Dene.
İyi Günler![]()
Sadece CraftRise Launcher umu Sildin, Yoksa ".craftrise" Klasörünü Komple Sildin mi?ümmet ben yaptım ben aldığm hatayı yine alıyorum craftrise destek talebi oluşturup atıım bakmadılar bi türlü giremedim hala help
klasörü silmedimSadece CraftRise Launcher umu Sildin, Yoksa ".craftrise" Klasörünü Komple Sildin mi?
ümmet beni dcden eklesene ordan konuşaım idim #1786klasörü silmedim
Yalnız Bi Sorun Var.ümmet beni dcden eklesene ordan konuşaım idim #1786
olmadıYalnız Bi Sorun Var.
Benim Arkadaş Listem Doldu
Craftrise Klasörünü Silmek İçin Aşağıdaki Adımları Sırayla Yap:
1-) Windows Arama Yerine Çalıştır Yazıp Aç.
2-) Açılan Pencereye %appdata% Yazıp Tamam De.
3-) Tüm Bunları Yaptıktan Sonra İse En Üstteki .craftrise Klasörünü Komple Sil.
4-) Silindikten Sonra CraftRise Sitesine Gidip İşletim Sistemine Uygun Olanını İndir: https://www.craftrise.com.tr/oyna
5-) Son Olarakta Oyunu Açıp Giriş Yap.
Eğer Sorun Çözülmediyse Bana Yazabilirsin.
İyi Günler![]()
Güvenlik Duvarı İzinleri Java İçin Kapalı Olabilir.olmadı
nasıl yapcamGüvenlik Duvarı İzinleri Java İçin Kapalı Olabilir.
Eğer Kapalıysa Veya Emin Değilsen Ayarlardan Güvenlik Duvarını Kapatıp Tekrar Dene![]()
maalesef yine çözülmedi ümmet dediğin her şeyi yaptım ama aynı hataYalnız Bi Sorun Var.
Benim Arkadaş Listem Doldu
Craftrise Klasörünü Silmek İçin Aşağıdaki Adımları Sırayla Yap:
1-) Windows Arama Yerine Çalıştır Yazıp Aç.
2-) Açılan Pencereye %appdata% Yazıp Tamam De.
3-) Tüm Bunları Yaptıktan Sonra İse En Üstteki .craftrise Klasörünü Komple Sil.
4-) Silindikten Sonra CraftRise Sitesine Gidip İşletim Sistemine Uygun Olanını İndir: https://www.craftrise.com.tr/oyna
5-) Son Olarakta Oyunu Açıp Giriş Yap.
Eğer Sorun Çözülmediyse Bana Yazabilirsin.
İyi Günler![]()
Nasıl Yapacağını Resimli Bir Şekilde Göstermek İsterdim Ama Benim Güvenlik Duvarımı Kaspersky Security Yönettiği İçin Gösteremiyorum. İnternette Aratarak Kolayca Bulabilirsinnasıl yapcam
Sorunu Senin İçin Detaylıca Araştıracağım.maalesef yine çözülmedi ümmet dediğin her şeyi yaptım ama aynı hata
teşekkürlerSorunu Senin İçin Detaylıca Araştıracağım.
Deneyerek Tam Sonuç Bulduğum Zaman Sana İletirim![]()