MrMuscle Oduncu Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 10 2 Şub 2021 #2 update javadan tiki açayıp kapa ve kaydet sonra oyundan çık tekrar gir düzelir eğer yapamazsan görsellerle göstericem sana
update javadan tiki açayıp kapa ve kaydet sonra oyundan çık tekrar gir düzelir eğer yapamazsan görsellerle göstericem sana
ArifBabayev2005 Oduncu Katılım 2 Şub 2021 Mesajlar 1 Beğeni 0 Puanları 10 2 Şub 2021 #3 Aynııı Bende dee.Son 1 2 haftadır Açmıyor
MrMuscle Oduncu Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 10 2 Şub 2021 #4 ArifBabayev2005' Alıntı: Aynııı Bende dee.Son 1 2 haftadır Açmıyor Genişletmek için tıkla ... üstte cevabı söyledim aynısını bende yaşadım 1 haftadır giremedim ve 4 günde bu çözümü buldum
ArifBabayev2005' Alıntı: Aynııı Bende dee.Son 1 2 haftadır Açmıyor Genişletmek için tıkla ... üstte cevabı söyledim aynısını bende yaşadım 1 haftadır giremedim ve 4 günde bu çözümü buldum
sadboy_dayi Oduncu Katılım 2 Şub 2021 Mesajlar 2 Beğeni 0 Puanları 10 2 Şub 2021 #5 MrMuscle' Alıntı: update javadan tiki açayıp kapa ve kaydet sonra oyundan çık tekrar gir düzelir eğer yapamazsan görsellerle göstericem sana Genişletmek için tıkla ... Bende de olmuyor, görsellerle yardımcı olabilir misin?
MrMuscle' Alıntı: update javadan tiki açayıp kapa ve kaydet sonra oyundan çık tekrar gir düzelir eğer yapamazsan görsellerle göstericem sana Genişletmek için tıkla ... Bende de olmuyor, görsellerle yardımcı olabilir misin?
MUTLU DEAGRO Demir madencisi Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 43 Beğeni 5 Puanları 80 3 Şub 2021 #6 sadboy_dayi' Alıntı: Bende de olmuyor, görsellerle yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?
sadboy_dayi' Alıntı: Bende de olmuyor, görsellerle yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız?
kerobady Oduncu Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 10 4 Şub 2021 #7 MUTLU DEAGRO' Alıntı: Merhaba, Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Bendede ayni sey oluuyor
MUTLU DEAGRO' Alıntı: Merhaba, Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Bendede ayni sey oluuyor