cps limiti yerine watch dog koruması gelebilir
hypixeldeki gibiNasıl yani?
cps limiti yerine watch dog koruması gelebilir
Emin misiniz? Sizin clientinizin korumasını bilmem ama diğer sunucuların clientleri genellikle driver ile bu işlemi gerçekleştiriyorlar. Kusura bakmayın ama, bir makro yazılımını client side ile tespit edebileceğinizi zannediyorum. Aynı zamanda bazı akıllılar JNA ile clientin bytecodelarına erişiyor. Tabi ghost clientler bunu normal yoldan yapmıyor. WatchDog denilen şey hyipxel'in AC'si. Dorusu sizde bir tane getirebilirsiniz ama clienti zorunlu tutarken boşuna uğraşırsınız. Hem zaten WTDG bypass edilebiliyor.WatchDog Dediğimiz şey ile arasındaki fark çok. Makro tespit edilebilir bir şey değil ikisininde aynı şekilde yükseldiğini var sayarak bakılıyor. O yüzden cps limit'i getirildi.
Client'in bilgisayarını taraması, incelemesi, bilgisayarının içindeki bilgileri aktarması vs. gizlilik kurallarına aykırı bir olaydır, bu yüzden getirilemez. Makro hiç bir sunucuda engellenememiştir, engellenemez.Emin misiniz? Sizin clientinizin korumasını bilmem ama diğer sunucuların clientleri genellikle driver ile bu işlemi gerçekleştiriyorlar. Kusura bakmayın ama, bir makro yazılımını client side ile tespit edebileceğinizi zannediyorum. Aynı zamanda bazı akıllılar JNA ile clientin bytecodelarına erişiyor. Tabi ghost clientler bunu normal yoldan yapmıyor. WatchDog denilen şey hyipxel'in AC'si. Dorusu sizde bir tane getirebilirsiniz ama clienti zorunlu tutarken boşuna uğraşırsınız. Hem zaten WTDG bypass edilebiliyor.
Hypixel'in koruması dediğiniz şey sınırlama getirip ban atılıyor yani ortada bir koruma yok. Hypixel de drag click yapan adamla makro açan adamın durumu da Hypixel de aynı.Emin misiniz? Sizin clientinizin korumasını bilmem ama diğer sunucuların clientleri genellikle driver ile bu işlemi gerçekleştiriyorlar. Kusura bakmayın ama, bir makro yazılımını client side ile tespit edebileceğinizi zannediyorum. Aynı zamanda bazı akıllılar JNA ile clientin bytecodelarına erişiyor. Tabi ghost clientler bunu normal yoldan yapmıyor. WatchDog denilen şey hyipxel'in AC'si. Dorusu sizde bir tane getirebilirsiniz ama clienti zorunlu tutarken boşuna uğraşırsınız. Hem zaten WTDG bypass edilebiliyor.
Bende dragclick yapıyorum. Dediğim gibi karşımdakiler bana "makro" diyor ancak ben sırf limite takılmamak için mouse ayarlarından limit getirmek zorunda kalıyorum.d
Hypixel'in koruması dediğiniz şey sınırlama getirip ban atılıyor yani ortada bir koruma yok. Hypixel de drag click yapan adamla makro açan adamın durumu da Hypixel de aynı.
Şu makalelere bi göz atın lütfen:Client'in bilgisayarını taraması, incelemesi, bilgisayarının içindeki bilgileri aktarması vs. gizlilik kurallarına aykırı bir olaydır, bu yüzden getirilemez. Makro hiç bir sunucuda engellenememiştir, engellenemez.