Kuzenimle Minecraft oynuyoruz şuan mobil sürümdeyiz ister inanın ister inanmayın, garip bir olay yaşadık sırf bu olayı anlatmak için bu foruma kaydoldum. neyse anlatıyim. ilk başta kuzenimle bir server açtık ilk başta normaldi akasya biomunda doğduk. odun kastık sonra madene indik iki tane elmas gördük. biri normal bir yerdeydi aldık öbürü lavın arkasındaydı kuzenim kova yaptı ve su aldı sonrasında suyu döktü ve elması aldı beni o sırada oyundan attı. oyuna bi daha girdiğimde lagdandır dedik. sonra ben ve kuzenim madenden yoktan hasar yemeye başladık ama üzerimizde hiç bir efekt yoktu. madenden çıktık. ben blok kıramamaya ve koyamamaya başladım kuzenimde normaldi ben hiç bir şey yapamıyodum kuzenimin gözünden hareket bile edemiyodum. denizde bir boğuk gördük boğuğun kafası fazla büyüktü sanki biri kafasına boğuk maskesi giymiş gibi birde kafasında sarı pikseller vardı ve altın bir göğüslüğü vardı kafasında kask yoktu ve ona vuramıyodum ve çapraz bir şekilde etrafında dönüyodu kuzenim öldürdü onu ve içinden hiç kullanılmamış altın göğüslük ve altın kask çıktı. ardından bir eşya yere attığımda başka bir yerden atılıyorudu. bunun normal olmadığını düşündük sonra dolaşırken yerde 3x3 boyutunda boşluğa kadar inen bir yarık gördük.