Hatayı Bilmeden Lütfen Konuşmayın Ve Dediğim Gibi Bu Hatayı Saten Ben Yaşadığım İçin Çözümünü Biliyorum, Ekranının Açılmaması Saten Eksik Dosya Hatasıdır.Konu sahibinin cevabını bekleyelim isterseniz. Dediğiniz gibi olsaydı sadece minecraft açılmazdı. Bu arkadaşta launcher ekranı dahi açılmıyor![]()
Hatayı bilmeden konuşan sizsiniz. Craftrise sitesinden indirdi ise eksik bir dosya olmaz. Olursa da antivirüs programı engellemiştir.Hatayı Bilmeden Lütfen Konuşmayın Ve Dediğim Gibi Bu Hatayı Saten Ben Yaşadığım İçin Çözümünü Biliyorum, Ekranının Açılmaması Saten Eksik Dosya Hatasıdır.
offffffffffff olmuyo yaaaa kesin %appdayaı ayırdığım için olduoff napcam yaaaBu Hata Bendede Olmuştu, Tek Yapması Gereken Şey .craftrise klasörünün içindeki java'nın içindeki jdk-x64'ün içindeki bin klasörüne opengl32.dll'yi Atmak Ve CraftRise'ı Yönetici Olarak Çalıştırmak
avast free virüs kulanıyom bide ıo bit bukadarHatayı bilmeden konuşan sizsiniz. Craftrise sitesinden indirdi ise eksik bir dosya olmaz. Olursa da antivirüs programı engellemiştir.
yooo launcher ekranı açılıyo sadece oyuna giremiyomKonu sahibinin cevabını bekleyelim isterseniz. Dediğiniz gibi olsaydı sadece minecraft açılmazdı. Bu arkadaşta launcher ekranı dahi açılmıyor![]()
launcher ekranından kastım o ram vermeyi ayarladığın yer.yooo launcher ekranı açılıyo sadece oyuna giremiyom
bendede java hatası var herşeyi denedim olmadı javada güncelcavabı olan söylese hemen
merhaba, sorununuz hakkında ek bir konu açarsanız daha detaylı yardımcı oluruzbendede java hatası var herşeyi denedim olmadı javada güncel
var istekde arım@64efeforever, Eğer ki discord hesabınız varsa beni ekleyin. En detaylı şekilde yardımcı olacağıma söz veriyorum.
Smh#4642