Javayi sil yeniden yüklesate
kankam onu milayr kere denedim olmuyo hata şimdide deniyom
- https://www.java.com/tr/download/
Javayi sil yeniden yüklesate
Tekrardan merhabalar,sate
eksik dosyaya varsa nasıl öğrencemki ne var bilmiyomki javay güncelerim ram istediğim gibi veremiyomki 3000 gb veremiyom mesala çok diyo ondan biaz 2048 vereiyom perfomans kaldırı herhaldeTekrardan merhabalar,
Oyunu silip yüklemek, aynı hatayı tekrarlamaktan başka bir şey değildir.
Javanızı güncelleyin.
Eksik dosya var mı kontrol edin.
Yeterli RAM verdiğinizden emin olun.
Bilgisayarınızın CraftRise sunucuları perfonmansını kaldırabildiğinden emin olun.
İyi günler.
Tekrardan merhabalar,
Oyunu silip yüklemek, aynı hatayı tekrarlamaktan başka bir şey değildir.
Javanızı güncelleyin.
Eksik dosya var mı kontrol edin.
Yeterli RAM verdiğinizden emin olun.
Bilgisayarınızın CraftRise sunucuları perfonmansını kaldırabildiğinden emin olun.
İyi günler.
Evet, dosyalarınızda eksik Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz acaba?bunlar var
windows 10 pro kankamEvet, dosyalarınızda eksik Hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz acaba?
Anladım, siteden iletişime geçin anca onlar çözebilir.windows 10 pro kankam
arkadaşımdan dosyayı alıp kendimkine koymayım demiAnladım, siteden iletişime geçin anca onlar çözebilir.
Sen bilirsin, dene. Olmazsa talep açarsın.arkadaşımdan dosyayı alıp kendimkine koymayım demi
talep açalı çok oldu hala mesaj gelmedi ben ümdii kestim vallaSen bilirsin, dene. Olmazsa talep açarsın.
Merhaba, Sıkıntınızı Bende Yaşadım. Sorunun Çözümü Çok Basit:talep açalı çok oldu hala mesaj gelmedi ben ümdii kestim valla
Sorunun Kaynağı .craftrise Klasöründeki "java"nın İçindeki jdk-x64'ünde İçindeki bin'in İçinde "opengl32.dll" Olmamasıdır. Ve Ben Saten Çözümünü Söyledim. Yinede Bu Sorunu Yaşayan Arkadaşa Yardım Etmeye Çalıştığınız İçin Teşekkürlermerhaba, antivirüs programınızı kapatıp tekrardan deneyin.
Bu Hata Bendede Olmuştu, Tek Yapması Gereken Şey .craftrise klasörünün içindeki java'nın içindeki jdk-x64'ün içindeki bin klasörüne opengl32.dll'yi Atmak Ve CraftRise'ı Yönetici Olarak ÇalıştırmakSanmıyorum. Milyar defa silip yüklediğini belirtti, ya da antivirüs programı bahsettiğiniz opengl dosyasını tehdit olarak görüp virüs odasına taşıdı![]()