Sauron Kömür madencisi Katılım 9 Eki 2023 Mesajlar 14 Beğeni 0 Puanları 70 14 Ara 2023 #1 Sonoyuncudaki Craftrisedaki Bedwars plugini gibi birşey söyleyebilirmisiniz ?
BerkKrkmz Forum Yöneticisi Yönetici Özel Üye Katılım 13 Ara 2019 Mesajlar 234 Beğeni 66 Puanları 365 14 Ara 2023 #2 Youtube üzerinden "bedwars plugin paketi" diye araştırarak kendinize uygunu bulabilir veya bir ekibe yaptırabilirsiniz
Youtube üzerinden "bedwars plugin paketi" diye araştırarak kendinize uygunu bulabilir veya bir ekibe yaptırabilirsiniz
Sauron Kömür madencisi Katılım 9 Eki 2023 Mesajlar 14 Beğeni 0 Puanları 70 14 Ara 2023 #3 kendi mapimi nasıl koyabiliceğimi bulamadım internette ne diye araştırmam gerekir veya yaptırabiliceğim bir ekip söylermisin
kendi mapimi nasıl koyabiliceğimi bulamadım internette ne diye araştırmam gerekir veya yaptırabiliceğim bir ekip söylermisin
Sauron Kömür madencisi Katılım 9 Eki 2023 Mesajlar 14 Beğeni 0 Puanları 70 17 Ara 2023 #4 Sauron' Alıntı: kendi mapimi nasıl koyabiliceğimi bulamadım internette ne diye araştırmam gerekir veya yaptırabiliceğim bir ekip söylermisin Genişletmek için tıkla ... biraz araştırdımda mapi koymayı buldumda ölüm sesleri gibi şeyleri bulamadım ayrı pluginleri falanmı var
Sauron' Alıntı: kendi mapimi nasıl koyabiliceğimi bulamadım internette ne diye araştırmam gerekir veya yaptırabiliceğim bir ekip söylermisin Genişletmek için tıkla ... biraz araştırdımda mapi koymayı buldumda ölüm sesleri gibi şeyleri bulamadım ayrı pluginleri falanmı var