%appdata%'daki .craftrise Klasörünün Eksiksiz Dosyasını Atabilecek Var Mı?

Bug Gurmesi

Oduncu
Merhaba Ben 3 Aydır CraftRise'a Giremiyorum. Her Türlü Yöntemi Denedim Ama CraftRise Açılmadı. %appdata%'daki .craftrise Klasörüne Bakınca Eksik Dosyalar Olduğunu Gördüm. Sonra İnternet'de Azcık Araştırdım. Eksik Dosyalar Yüzünden CraftRise Açılmıyormuş. Sizden Tek İstediğim Eğer .craftrise Klasörünün Eksiksiz Dosyası Olan Biri Varsa Lütfen Bana E-Posta | Gmail'den Atabilir Mi?

Chanly

Altın madencisi
merhaba, .craftrise dosyası öyle her yere atılacak bir dosya değildir. örneğin ben sana şahsi .craftrise dosyamı atarsam hesabıma giriş yapabiliyorsun. asıl amacın bu da olabilir. sana önerim şu, daha fazla yanlış anlaşılmak istemiyorsan .craftrise dosyasının tamamını sil ve craftrise sitesinden tekrardan yükle. bu kadar basit bir sorunun bile 2 tane konusu açıldı be arkadaş! ya da cidden dediğim gibi hesap çalmayı planlıyorsunuz :D her neyse önyargılı yaklaşmak istemiyorum, iyi günler :)

EmirhanSahn

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
merhaba, .craftrise dosyası öyle her yere atılacak bir dosya değildir. örneğin ben sana şahsi .craftrise dosyamı atarsam hesabıma giriş yapabiliyorsun. asıl amacın bu da olabilir. sana önerim şu, daha fazla yanlış anlaşılmak istemiyorsan .craftrise dosyasının tamamını sil ve craftrise sitesinden tekrardan yükle. bu kadar basit bir sorunun bile 2 tane konusu açıldı be arkadaş! ya da cidden dediğim gibi hesap çalmayı planlıyorsunuz :D her neyse önyargılı yaklaşmak istemiyorum, iyi günler :)
Launcher'a giriş yaptığınızda hesap verileriniz dosyalardan alınmaz.
Api aracılığı ile CraftRise kayıt sisteminden alınır.
Eğer bir yol ile hesabınıza ulaşılabilir ise e-postanız aracılığı ile tekrardan hesabınızı geri alabilirsiniz.

Chanly

Altın madencisi
@EmirhanSahn, kodlamadan anlayan bir insana benziyorsunuz. fakat belki de cidden dediğim gibi hesap çalacağını sanıp yazmıştır. adam nerden bilsin APİ'yi falan :rolleyes:
kimsenin vereceğini sanmıyorum. üstte belirttiğim adımları yaparsanız sorununuz çözülür. iyi günler :)

iDqrkLord

Demir madencisi
@EmirhanSahn, kodlamadan anlayan bir insana benziyorsunuz. fakat belki de cidden dediğim gibi hesap çalacağını sanıp yazmıştır. adam nerden bilsin APİ'yi falan :rolleyes:
kimsenin vereceğini sanmıyorum. üstte belirttiğim adımları yaparsanız sorununuz çözülür. iyi günler :)
Kodlamadan anlamıyorum ve bende bu amaç için kullanacağını düşünmüştüm.