HusiOynda Oduncu Katılım 3 Mar 2022 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 10 4 Mar 2022 #1 Merhaba agalar ben youtubede goktugv diye bi kanalda bir vıdeo gördüm orada aşağıda yazan görevleri yaptıkca op eşya veriyor bu datapacki bılen varmı?
Merhaba agalar ben youtubede goktugv diye bi kanalda bir vıdeo gördüm orada aşağıda yazan görevleri yaptıkca op eşya veriyor bu datapacki bılen varmı?
DarkLegion Kömür madencisi Katılım 6 Mar 2022 Mesajlar 10 Beğeni 0 Puanları 10 6 Mar 2022 #2 hangi eşyaları
HzEgze Demir madencisi Katılım 9 Kas 2020 Mesajlar 28 Beğeni 9 Puanları 1,235 25 Mar 2022 #3 HusiOynda' Alıntı: Merhaba agalar ben youtubede goktugv diye bi kanalda bir vıdeo gördüm orada aşağıda yazan görevleri yaptıkca op eşya veriyor bu datapacki bılen varmı? Genişletmek için tıkla ... Merhaba sevgili form üyesi, Bu "op" eşyalar bi script ile oluyor yada bir plugin ile bu plugini bir youtube kanalında vs. bulabilirsiniz iyi akşamlar HzEzge & HzSalvador
HusiOynda' Alıntı: Merhaba agalar ben youtubede goktugv diye bi kanalda bir vıdeo gördüm orada aşağıda yazan görevleri yaptıkca op eşya veriyor bu datapacki bılen varmı? Genişletmek için tıkla ... Merhaba sevgili form üyesi, Bu "op" eşyalar bi script ile oluyor yada bir plugin ile bu plugini bir youtube kanalında vs. bulabilirsiniz iyi akşamlar HzEzge & HzSalvador