intel hd 400 ekran kartım var 4gb acaba 1.17 optifine kurup oynasam 30 yada 60 fps alabilirmiyim?
Ekli dosyalar
-
38 KB Görüntüleme: 60
Kasacağını düşünüyorum şahsen fps boost ve 2 chunk ile oynarsanız belki bir şeyler değişebilir.intel hd 400 ekran kartım var 4gb acaba 1.17 optifine kurup oynasam 30 yada 60 fps alabilirmiyim?
Maalesef 1.17 sürümde optimizasyon sorunları mevcut. Kasacağını düşünüyorum ama denemekden zarar gelmez.intel hd 400 ekran kartım var 4gb acaba 1.17 optifine kurup oynasam 30 yada 60 fps alabilirmiyim?
kreolx bi şey sorabilirmiyim acaba optifineden başka fps artıran bi mod varmı?Maalesef 1.17 sürümde optimizasyon sorunları mevcut. Kasacağını düşünüyorum ama denemekden zarar gelmez.
bende normalde kaç pfs alıyosam onu alıyom 1.17dede nedenseintel hd 400 ekran kartım var 4gb acaba 1.17 optifine kurup oynasam 30 yada 60 fps alabilirmiyim?
bişe diyeceğim neden online serverlarda daha fazla fps alınıyorda tek oyuncularda biraz daha kötü fps oynanıyo biliyormusun.açar fakat senin oluşturduğun dünyada kasabilir ama aternos gibi yerlerden server açıp optifine ile girersen hiç kasmaz
düşük ayarlarda craftrise bile oynayabilirsin
ama pc ne hız ayarı çekmedi isen biraz kasabilir
bu arada craft rise nin kendi uygulaması var mınecraft da girilmezkiaçar fakat senin oluşturduğun dünyada kasabilir ama aternos gibi yerlerden server açıp optifine ile girersen hiç kasmaz
düşük ayarlarda craftrise bile oynayabilirsin
ama pc ne hız ayarı çekmedi isen biraz kasabilir
örnek olarak söyledim onubu arada craft rise nin kendi uygulaması var mınecraft da girilmezki
okörnek olarak söyledim onu
Maalesef 1.17 sürümde optimizasyon sorunları var, kasacağından eminim....intel hd 400 ekran kartım var 4gb acaba 1.17 optifine kurup oynasam 30 yada 60 fps alabilirmiyim?
aga ben 1.16.x için fabric ile çalışan sodium mod var optifinedan daha fazla FPS boostluyo ama 1.17 de varmı bilmiyomkreolx bi şey sorabilirmiyim acaba optifineden başka fps artıran bi mod varmı?
Açar Ama Tlauncherin Hazır 1.17 Sürümleri Sorun Verebilir Onun İçin;intel hd 400 ekran kartım var 4gb acaba 1.17 optifine kurup oynasam 30 yada 60 fps alabilirmiyim?
Dostum açar ama cpu`n biraz düşük kalıp kasabilir ama sana onerdiğim sürüm 1.8.9 ve 1.16.5 bunlarda kasmaz önerim bunlar kolay gelsin hayırlı formlar HzEzge % HzMatadorintel hd 400 ekran kartım var 4gb acaba 1.17 optifine kurup oynasam 30 yada 60 fps alabilirmiyim?