Rise Cliente Girerken #u0 diye bir hata veriyor herşeyi yaptım ama düzelmedi sildim geri yükledim falan birsürü şey yaptım ama düzelmedi yardım edebilir misiniz?
şuan deniyorum inşallah olur rise clienti silip yükledim çok kez ama .minecraftı silip yüklemedimMerhaba,
Bunları Deneyi Eğer Sorun Düzelmez İse Kodunuzu destek talebinden yetkililere bildirin Buraya Tıklayarak Destek Talebi Oluşturabilirsin
- RiseClient'i Silip Yükleyin
- .minecraft'ı silip tekrar yükle
- VPN Kullanıyorsanız kapatın
- Anti Virüs programlarınızı devre dışı bırakın
İyi Forumlar.
olmadı hala devam ediyor 2 kere craftrisenin sitesinden belirttim ikisndede sil geri yükle falan dediler aynı kişi aynı cevapı attı çok ilgisizlerMerhaba,
Bunları Deneyi Eğer Sorun Düzelmez İse Kodunuzu destek talebinden yetkililere bildirin Buraya Tıklayarak Destek Talebi Oluşturabilirsin
- RiseClient'i Silip Yükleyin
- .minecraft'ı silip tekrar yükle
- VPN Kullanıyorsanız kapatın
- Anti Virüs programlarınızı devre dışı bırakın
İyi Forumlar.
Çözüm Yolları Bunlar alternatif başka bir yol bilmiyorum muhtemelen senden kaynaklı bir sorun bende sorunsuz çalışıyor client.olmadı hala devam ediyor 2 kere craftrisenin sitesinden belirttim ikisndede sil geri yükle falan dediler aynı kişi aynı cevapı attı çok ilgisizler
Sorunun cevabı bende. .minecraft dosyasına gir ve launcher_profil ismi olan her şeyi sil sonra versiyonlara gir ve riseclienti sil sonra windows'ta ki tüm riseclient ile ilgili dosyaları sil sonra java nın yeni sürümünü indir ve sonra sana birazdan vereceğim linktekini indir ve onu koy tabi bunları yaparken java ve minecraft komple kapalı olması lazım görev yöneticisinden kapat hepsini. Ardından sana verdiğim linkteki riseclienti versiyon dosyasına koy ve ardından bilgisayarını yeniden başlat sonra masa üstünü 5 kere yenile sonra minecraft'ı aç ve riseclient'e gir çalışıcaktır bende de aynı sorun vardı hepsini denediydim dediklerini ama olmadı sonra bu fikiri denedim (kendim buldum) oldu şuan cillop gibi çalışıyor ve tüm sorunların çözülmüş oluyor bu arada demeyi unuttum .minecraft dosyasında library adlı dosyayı aç ve tv dosyasını sil öyle yap dediklerimi sonra da.Rise Cliente Girerken #u0 diye bir hata veriyor herşeyi yaptım ama düzelmedi sildim geri yükledim falan birsürü şey yaptım ama düzelmedi yardım edebilir misiniz?
hala aynı ...Sorunun cevabı bende. .minecraft dosyasına gir ve launcher_profil ismi olan her şeyi sil sonra versiyonlara gir ve riseclienti sil sonra windows'ta ki tüm riseclient ile ilgili dosyaları sil sonra java nın yeni sürümünü indir ve sonra sana birazdan vereceğim linktekini indir ve onu koy tabi bunları yaparken java ve minecraft komple kapalı olması lazım görev yöneticisinden kapat hepsini. Ardından sana verdiğim linkteki riseclienti versiyon dosyasına koy ve ardından bilgisayarını yeniden başlat sonra masa üstünü 5 kere yenile sonra minecraft'ı aç ve riseclient'e gir çalışıcaktır bende de aynı sorun vardı hepsini denediydim dediklerini ama olmadı sonra bu fikiri denedim (kendim buldum) oldu şuan cillop gibi çalışıyor ve tüm sorunların çözülmüş oluyor bu arada demeyi unuttum .minecraft dosyasında library adlı dosyayı aç ve tv dosyasını sil öyle yap dediklerimi sonra da.
Link: https://www.dosya.tc/server21/8v6euj/RiseClient_1.8.9.zip.html