SunRiseNetwork RubySurvival - Yeni Sezon ! - Özel Ruby ve Ametist Karışımlı Eşyalar ! - IP: oyna.sunrisenw.com.tr | 1.19x - 1.20x

MoonLight

Oduncu
P2W sunucu, kendi kendinize gelişmeniz bir anlam ifade etmiyor. Farmların günlük kazancı çok az ve vip almadan hiçbir şey elde edemiyorsunuz

Coolio01

Kömür madencisi
P2W sunucu, kendi kendinize gelişmeniz bir anlam ifade etmiyor. Farmların günlük kazancı çok az ve vip almadan hiçbir şey elde edemiyorsunuz
Sunucumuzun ekonomisi ve oyun dengesi üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Oyuncularımızın geri bildirimlerini dikkate alarak düzenlemeler yapıyoruz ve topluluğumuzun eğlenceli, adil bir oyun deneyimi yaşamasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak sizin gibi bir oyuncunun, sadece sunucuya bir kez girip oyun hakkında hemen olumsuz yorum yapması, diğer oyuncularımıza ve sunucumuzun itibarına haksızlıktır.

Bilin ki, sunucumuzda hem VIP olan hem de olmayan birçok oyuncu var ve hepsi de eşit şartlar altında oyunun keyfini çıkarabiliyor. Ayrıca, günlük farm kazançlarını belirlerken hem oyunun dengesi hem de oyuncuların emeğini göz önünde bulunduruyoruz.

Eleştirilere her zaman açığız ve yapıcı geri bildirimleri dikkate alıyoruz. Ancak, oyunu neredeyse hiç oynamadan yapılan haksız eleştiriler ve küfürlü söylemler kabul edilemez. Sunucumuza gelir gelmez şahsıma ve sunucumuza hakaretler yağdırmaya başladınız ve bundan dolayı banlandınız. Sunucumuzda saygılı bir ortam yaratmak ve korumak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

İyi niyetli ve yapıcı eleştirilerinizi her zaman bekleriz; ancak saygısızlık ve haksız suçlamalarla dolu yorumlarınızın tarafımızca dikkate alınmayacağını bilmenizi isteriz.

wtomiee

Oduncu
İlk olarak söylemek istediğim sunucu P2W değil VİP olmadan bile elmas set çeken birsürü oyuncu var zaten fazlasıyla oynayabilecek insanlar gelip baksalar kendileride görürler. onun haricinde sunucu gerçekten eğlenceli samimi ortamı olan çok hızlı bir şekilde takılabileceğiniz bir sunucu... Sunucunun yetkililerinin samimiyeti olsun davranışları olsun gerçekten iyi insanlarrr oynamanızı tavsiye ederim pişman olmayacağınızada eminim.. :)

Coolio01

Kömür madencisi
İlk olarak söylemek istediğim sunucu P2W değil VİP olmadan bile elmas set çeken birsürü oyuncu var zaten fazlasıyla oynayabilecek insanlar gelip baksalar kendileride görürler. onun haricinde sunucu gerçekten eğlenceli samimi ortamı olan çok hızlı bir şekilde takılabileceğiniz bir sunucu... Sunucunun yetkililerinin samimiyeti olsun davranışları olsun gerçekten iyi insanlarrr oynamanızı tavsiye ederim pişman olmayacağınızada eminim.. :)
güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Coolio01

Kömür madencisi
sunucumuz aktiftir. Yakın zamanda yeni bir güncelleme ile arena eklenecektir.

Nekorya_

Oduncu
dostum sunucuda herhalde düzgün bir sekilde oynamadın hangi farmı yaptığını cok merak ediyorum açıkçası vip lerde bana kalırsa aşırı bi etkisi olmuyor home sayısının coğalması ve basit bir kaç özellik veriyor p2w sayılmaz p2w oyun oynamamışsın

Gerçekten beklentilerimi aştı. Sunucunun ekibi ve oyuncu kitlesi de oldukça yardımsever. Herkesin bir arada keyifle vakit geçirebildiği nadir sunuculardan biri olmuş. 20'den fazla sunucu denedim, ama bu kadar eğleneceğimi hiç düşünmemdim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Coolio01

Kömür madencisi
Gerçekten beklentilerimi aştı. Sunucunun ekibi ve oyuncu kitlesi de oldukça yardımsever. Herkesin bir arada keyifle vakit geçirebildiği nadir sunuculardan biri olmuş. 20'den fazla sunucu denedim, ama bu kadar eğleneceğimi hiç düşünmemdim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Coolio01

Kömür madencisi
Sunucumuza gelen yeni güncelleme hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

/market komutu eklendi !
Ağaçlar artık kökünden kırılabiliyor.
ve giriş aralığı 1.20.4'ten 1.19x - 1.21x'e çıkartıldı.

Sizlerde sunucumuza gelerek bu yenilikleri deneyimleyebilirsiniz !

Coolio01

Kömür madencisi
Tüccar Sistemi eklenmiştir.
/tüccar komutu ile kullanabilirsiniz.

Sizlerde sunucumuza gelerek bu yenilikleri deneyimleyebilirsiniz !

Coolio01

Kömür madencisi
Konu güncel, sunucumuz aktif.
- RubySurvival II. sezonuna girdi.
- Teslimat sistemi eklendi.
- Bazı hatalar düzeltildi.
- Warp noktaları yeniden tasarlandı.
- Sürüm ve giriş hataları düzeltildi.

Ayrıca tüm forum üyelerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Yaşasın Cumhuriyet !