Selam @Glade,Burası CraftRise forumu SonOyuncu için destek yardımı açabilirsiniz.
SonOyuncu için çalışan hiç bir yönetici yok, ayrıca @CRAFTRISE burada birbirine rakip olan her iki sunucu sahibi aynı forumda duramaz, diye düşünüyorum.Selam @Glade,
Burası topluluğun forumu her konuda konu açılabilir adı üstünde "FORUM"
Craftrise ve SonOyuncu rakip sunucular değildir ek olarak burada tek SonOyuncu değil tüm sunucuların konusu açılabilir illa yetkilisi olmak zorunluluğu yok.SonOyuncu için çalışan hiç bir yönetici yok, ayrıca @CRAFTRISE burada birbirine rakip olan her iki sunucu sahibi aynı forumda duramaz, diye düşünüyorum.
Tabii senin fikrin.
CraftRise ve SonOyuncu düşman değil rakipdir.Craftrise ve SonOyuncu rakip sunucular değildir ek olarak burada tek SonOyuncu değil tüm sunucuların konusu açılabilir illa yetkilisi olmak zorunluluğu yok.
Düşman dediğimi hatırlamıyorum dostum 2 sunucuda birbirine eşit 2 side birbirinden özeniyor 2 side kardeş sunucular bu benim fikrim ek olarak forumu herkes kullanabilir ne konuda olursa olsun mesela CraftRiseden bağımsız sunucuların tanıtım konusu filan açılıyor bu çok normal açılabilir açılamaz diye birşey yok dostum "MİNECRAFT-TÜRKİYE" topluluk burası bir yere özel yer değil.CraftRise ve SonOyuncu düşman değil rakipdir.
Ekli dosyayı görüntüle 11813
Ekli dosyayı görüntüle 11814
İkisinin de anlamı farklı.
Anladım.Düşman dediğimi hatırlamıyorum dostum 2 sunucuda birbirine eşit 2 side birbirinden özeniyor 2 side kardeş sunucular bu benim fikrim ek olarak forumu herkes kullanabilir ne konuda olursa olsun mesela CraftRiseden bağımsız sunucuların tanıtım konusu filan açılıyor bu çok normal açılabilir açılamaz diye birşey yok dostum "MİNECRAFT-TÜRKİYE" topluluk burası bir yere özel yer değil.