Örn:İsmetRG
dfşldhkfh
ben döndüm weqqewqwe
Kesinlikle
Eskisi kadar izlenmez, nerede olursa olsunx-x-x-x-x-x-x-x-x
Keşke İSMETRG döndüm diye video çekip CraftRise'da video çekse SG rahat 2.000 kişi olur. Sunucudaki oyuncu sayısı fırlar eski pvp geri dönebilir. Ama bu tabikide mümkün olmayacak.
x-x-x-x-x-x-x-x-x
Erdem Erdoğdu bırakmadı sadece Üniversite sınavı için çalışıyor ve o yüzden video çekmiyor yazın veya sonbahar da yeniden kanalı aktif edecem diye discord sunucusundan duyuru yapmıştı zatenErdem Erdogdu İsmetRG
dc sunucu link atsanaErdem Erdoğdu bırakmadı sadece Üniversite sınavı için çalışıyor ve o yüzden video çekmiyor yazın veya sonbahar da yeniden kanalı aktif edecem diye discord sunucusundan duyuru yapmıştı zaten
Kusura bakma bende de yok en son 1-2 ay önce vardı fakat ayrıldım kanalında olabilir hakkında kısmında veya videolarındadc sunucu link atsana
Erdem Erdoğdu PvP'Yi bırakmadı sadece üniversite sınavı için kanalını dondurdu ve minecraft'a girmiyor ?Erdem Erdoğdu :')
Kanalını ve minecraftı bıraktı minecraftı bırakan birinin pvpyi bırakmaması mümkün mü? Bunları dc sunucusunda duyurdu zatenErdem Erdoğdu PvP'Yi bırakmadı sadece üniversite sınavı için kanalını dondurdu ve minecraft'a girmiyor ?