Arkadaşlar çözümünü buldum yapmanız gerekenler şunlar: (yukarıya bakarsanız bende aynı hatayı alıyodum çözüldü)
1- Öncelikle Craftrise Launcher'i açın
2- Oyunu sakın başlatmayın
3- Sol altta bulunan hesaptan çıkma simgesine dokunun. Yanlız eğer hesabınızın şifresini hatırlamıyorsanız ya da doğruluğundan emin değilseniz yapmayın.
4- Başka bir hesap açın ve ona girin. Eğer yapmak istemezseniz denemedim ama başka hesap açmadan hesabınızı tekrar girin.
5- Eğer başka hesap açarak girmeyi seçtiyseniz oyuna girin ve oyun o hatayı vermeyecektir.
6- ardından bu hesaptan çıkın ve asıl (eski) hesabınıza girin ve oyunu açın. büyük ihtimalle bu hatayı vermeyecektir.
7- eğer 4. adımda diğer seçeneği seçerseniz hesabınıza tekrar girip oyuna girin. ben bu yöntemi denemedim o yüzden bu yöntemi seçtiysen işe yaramayabilir.
8- eğer oyun tüm bunlara rağmen hala aynı hatayı veriyorsa oyunu silin. eğer oyunda kullandığınız texture pack ya da shader varsa onlar da gidecektir. onları başka bir klasöre yedekleyebilirsiniz.
9- oyunu tekrar yükleyin. yine aynı hatayı alıyorsanız Kullandığınız java eski sürüm olabilir. bunu kontrol edin. eğer eski sürümse buradan nasıl yenileyebileceğinizi anlatabikirim.
(cevap benım değildir,başka bir siteden alınmıştır.