Windows 10 mu kullanıyorsunuz?orjinal minecraft ta oynıyayım dedim kurdum ama günceleme den sonra hata veriyorEkli dosyayı görüntüle 10042 Ekli dosyayı görüntüle 10043 update ten sonra hemen bu geliyor tam bitiğinde böyle hata veriyor
Ekli dosyayı görüntüle 10044
windows 10 kulanıyomWindows 10 mu kullanıyorsunuz?
Orjinal minecraft giremessiniz, kendi launcherinden girmeyi deneyiniz en ortadaki "OYNA" butonuna basınız.windows 10 kulanıyom
Bence o sürümü kullanmak yerine minecraft.exe yi indirin. Bu linkten indirebilirsiniz https://m2.tc/OHErorjinal minecraft ta oynıyayım dedim kurdum ama günceleme den sonra hata veriyorEkli dosyayı görüntüle 10042 Ekli dosyayı görüntüle 10043 update ten sonra hemen bu geliyor tam bitiğinde böyle hata veriyor
Craftrise sitesinden, Craftrise Launcher'i indirerek oynayabilirsin, olmazsa craftrise sitesinden destek talebi açarak yardım alabilirsin!orjinal minecraft ta oynıyayım dedim kurdum ama günceleme den sonra hata veriyorEkli dosyayı görüntüle 10042 Ekli dosyayı görüntüle 10043 update ten sonra hemen bu geliyor tam bitiğinde böyle hata veriyor
CRAFT RİSE ' yi Kendi Sitesinden Orjinal Launcherinden Kurarsanız Hata Almassınız Diye Düşünüyorum