Yarabbim Yazınca Haşa Ama Başında "Yara" Var. Bu Yüzden Oto Mute Sistemi Yanlış Algılamış.yarrabim dedim 6 saat mute yedim sonra mute olduğumu unutup chatte random yazdım galiba bi baktım 7 hafta mute hep böyle randomda küfür olunca mute geliyor düzelsin artık
CraftRise mute sistemi bir kelime içinde yazan şeylerdense kelimeye bakıyor direk örneğin: "Koç" yazarsa mute yemez fakat affınıza sığınarak örnek için yazıyorum "oç seni" yazarsa mute yer.Kısacası kelimenin başında "yara" yazmasının pek bir etkisi olacağını düşünmem.Yarabbim Yazınca Haşa Ama Başında "Yara" Var. Bu Yüzden Oto Mute Sistemi Yanlış Algılamış.
Random Atınca Küfür Gelmesine Bir Şey Diyemem Çünkü Sonuçta İçinde Küfür Var.
Ama Yinede CraftRise Sitesinden Destek Talebi Açarak İletebilirsin
CraftRise Oto Mute Sistemine TDK da Olan Kelimeler Kayıtlıdır.CraftRise mute sistemi bir kelime içinde yazan şeylerdense kelimeye bakıyor direk örneğin: "Koç" yazarsa mute yemez fakat affınıza sığınarak örnek için yazıyorum "oç seni" yazarsa mute yer.Kısacası kelimenin başında "yara" yazmasının pek bir etkisi olacağını düşünmem.
İyi günler!
TDK'nin kütüphanesinde kelimenin argo olup olmadığı yazmıyor, ayrıca her yazılan kelime için TDK'den istek istemesi hem sunucuyu yavaşlatır hem de TDK'ye bir daha istek atmasını engelleyebilir. Üstte de belirttiğim üzere CraftRise'ın mute sisteminin kelime içindeki her harfe bakmaktansa kelimenin kendisine baktığından dolayı "Yarabbim" yazmasında hiç bir sıkıntı çıkmaz. Yüksek ihtimalle önceden yazdığı bir şey yüzünden mute yedi. İyi günler!CraftRise Oto Mute Sistemine TDK da Olan Kelimeler Kayıtlıdır.
Bu Yüzden Bazı Kelimeleri Yazınca Mute Yiyebilirsin.
Dikkatli Olmaya Bakın
TDK İle Bağlantısı Var Anlamadında DemedimTDK'nin kütüphanesinde kelimenin argo olup olmadığı yazmıyor, ayrıca her yazılan kelime için TDK'den istek istemesi hem sunucuyu yavaşlatır hem de TDK'ye bir daha istek atmasını engelleyebilir. Üstte de belirttiğim üzere CraftRise'ın mute sisteminin kelime içindeki her harfe bakmaktansa kelimenin kendisine baktığından dolayı "Yarabbim" yazmasında hiç bir sıkıntı çıkmaz. Yüksek ihtimalle önceden yazdığı bir şey yüzünden mute yedi. İyi günler!