Minecraft velet oyunu mu?

Eltac15

Kömür madencisi
Arkadaşlar benim bir kuzenim var.Minecrafta deliydi.Ben oynadıkdan sonra o da başladı.Şimdi a30-u var.PUBG,COD,falan-filan indirmiş.Şimdi ben ona gel Minecraft-da server açalım,oynayalım diyorum.Bana söylediği şeye bak:"mİnEcRaFt vElEt oYuNu".Minecraftın velet oyunu olduğunu söyleyenlerlerle ilgili capsler attım,16-24 yaş aralığı bir oyun olduğu barede mesajlar attım,kar etmedi.Ben bunu hak yoluyla hall etmek istiyorum.Bana Minecraftın velet oyunu olmadığı barede kanıtlar sunun,lütfen!

Son düzenleme:

EmirhanSahn

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Kimseye birşey kanıtlanmasına gerek yok.Her yaş grubu ve birey istediği oyunu oynayabilir.
Minecraft 13+ yaş için tasarlanan bir oyundur.Fakat basitliği nedeniyle küçük yaştaki çocuklar bile oynayabilir.
16-24 Yaş bir oyun değil,herkesin kendi zevkine ve eğlencesine bağlı olarak 30-40 yaşındaki bir adam'da oynayabilir.
Hiçbir kimsenin zevk&fantezisi tartışılamaz.

Lütfen mesajın içerisindeki argo kelimeleri sansürlü olsada kaldırman gerekiyor.Minecraft bir çocuk oyunu ise emin ol bu çocuklar o küfürlerin tillahını senden benden daha iyi biliyor.

HzHydraa

Zümrüt madencisi
Merhaba,
Minecraft nesilden nesile gelişen ve gelişmeye devam eden bir oyun olacaktır. Bu neden ile hiç bir zaman "ah evet işte 16-24 yaş aralığı oynuyordu ya bunu. " diyemeyiz, şöyle ki PUBG, COD gibi oyunlarda çocuk oyunu kategorisinde sayılır eğer Minecraft'a çocuk oyunu dersek. Geçtiğimiz yıllarda bir çok program ile sanal bir ev inşa edebilsek bile ondan öncesinde iç dizayn veya dış dizayn'ı Minecraft üzerinden deneyimleye biliyorduk, bu deneyimler nerelerde nasıl şeyler yapar biliriz onu gösteriyordu. Minecraft sadece bir oyun değil doğru kullanılması sonucunda zeka, düşünme, görsel hafıza... Gibi bir çok becerimizi arttırmamıza neden olur.

Umarım sorunuzu cevaplamışımdır, kendinize iyi bakın. İyi geceler.

Eltac15

Kömür madencisi
Bu konuyu daha yeni gördüm,sanırım kardeşim yazmış.Onun adına sizden küfürlerine görü özür dilerim.Ama yinde de iyi bir konuya değinmiş,kardeşime ve bana desteğinize görü teşekkürler!Kuzenime gelirsek o daha 12 yaşında,ne konuşduğunu bilmiyor.Biz ona yeterince başa salmaya çalışıyoruz.Umud ediyoruz ki,bir gün hakiketen de başa düşer.Teşekkürler!