Özel bir konuyu foruma yansıtmak? Ekipten atıldıktan sonra buraya kötülemeye gelmek? Sürekli üst üste arkadaşlık isteği atıp rahatsız etmek?https://prnt.sc/toenrr ne kadar ahlaklısınız
Profil resmimi çaldın, özel bir konuyu buraya yansıtamazsın.ekipden atılmak önemli değil ettigin küfür önemli
istedigimi yaparım ve bunu düzgün bi şekilde söyleyebilirdin anneme küfretmene gerek yokdu ahlaklı beyProfil resmimi çaldın, özel bir konuyu buraya yansıtamazsın.
Konuşmaları sildim. Herkesle uğraştım ama bu kez uğraşmayacağım. Küfür ettim doğrudur çünkü çok rahatsız ettin. İyi günler dilerim bu kez uğraşmayacağım.evet rahatsız ettim asdosaodsa ss atsana bakiyim ama küfürnde çıksın
ne rahatsız ettim ss atabilirmisin bak yalan söylemeKonuşmaları sildim. Herkesle uğraştım ama bu kez uğraşmayacağım. Küfür ettim doğrudur çünkü çok rahatsız ettin. İyi günler dilerim bu kez uğraşmayacağım.
Sürekli arkadaşlık isteği atarak beni rahatsız ettin ve ben de sonunda sabrım taştı sövdüm. Ben sabır taşı değilim ve son kez söylüyorum bundan sonra kim ne yaparsa yapsın artık uğraşmayacağım, iyi günler dilerim.ne rahatsız ettim ss atabilirmisin bak yalan söyleme
ASDASIDOIHASDJIAJISDAJIDJI0 1 kere attım ve ondada küfür yazdın yalan söylerken utanıyormusun veya oyuncumusun engel aç dcden konuşalımSürekli arkadaşlık isteği atarak beni rahatsız ettin ve ben de sonunda sabrım taştı sövdüm. Ben sabır taşı değilim ve son kez söylüyorum bundan sonra kim ne yaparsa yapsın artık uğraşmayacağım, iyi günler dilerim.
1. olarak yalan nerede? 2-3 defa arkadaşlık isteği atan sen değil misin?ASDASIDOIHASDJIAJISDAJIDJI0 1 kere attım ve ondada küfür yazdın yalan söylerken utanıyormusun veya oyuncumusun engel aç dcden konuşalım
seninde benim anneme küfür etme hakkın yok ? rahatsız etmedim kanıt atarmısın sırf ppini aldım diye o kadar küfür fazla ve küfür edip kaçıcak kadarda karaktersiz birisin1. olarak yalan nerede? 2-3 defa arkadaşlık isteği atan sen değil misin?
2. olarak seninle konuşmak istemiyorum.
3. olarak ise özel bir konuyu foruma taşıyıp tartışma çıkartma hakkın yok.
Son ve son olarak söylüyorum bundan sonra ne yazarsan yaz artık cevap vermeyeceğim. Küfür ettiğimi kabul ediyorum, rahatsız ettin sabrım taştı.
Sana artık cevap vermeyeceğim dedim neden havlıyorsun? Arkadaşlık isteklerini sildim gitti neyin ekran resmini alayım? Profilimi çaldın ve ben de sana sövdüm. Bu 2 kişi arasında yaşanan bir olayı gelip foruma yansıtmak karaktersizliktir. Özel bir konuyu yansıtarak sadece rezil oluyorsun. Sabır taşım çatladı.seninde benim anneme küfür etme hakkın yok ? rahatsız etmedim kanıt atarmısın sırf ppini aldım diye o kadar küfür fazla ve küfür edip kaçıcak kadarda karaktersiz birisin
hayla utanmadan profilimi çaldın ve bende sana sövdüm diyorsun profilinin patentini gösterirmisin ? ve yarın birgün sana teklif gelirse veya sunucu açılırsa bunlarda bilinsin eğer engellemeseydin konu buraya gelmeyecekdi fakat küfür edip kaçıyorsunSana artık cevap vermeyeceğim dedim neden havlıyorsun? Arkadaşlık isteklerini sildim gitti neyin ekran resmini alayım? Profilimi çaldın ve ben de sana sövdüm. Bu 2 kişi arasında yaşanan bir olayı gelip foruma yansıtmak karaktersizliktir. Özel bir konuyu yansıtarak sadece rezil oluyorsun. Sabır taşım çatladı.
Küfür edip engelledim doğru bu tekrar istek attım. Merak etme herkes bilir beni, bekliyorum isteği.hayla utanmadan profilimi çaldın ve bende sana sövdüm diyorsun profilinin patentini gösterirmisin ? ve yarın birgün sana teklif gelirse veya sunucu açılırsa bunlarda bilinsin eğer engellemeseydin konu buraya gelmeyecekdi fakat küfür edip kaçıyorsun
yazık kafama
Çok sorunlu biri uğraşma @TheDevKüfür edip engelledim doğru bu tekrar istek attım. Merak etme herkes bilir beni, bekliyorum isteği.
Forumdan özel mesajlardan 3 defa özel sekme açıp özür dilemek ve burada böyle konuşmak? Peki.Çok sorunlu biri uğraşma @TheDev