Jawierd Oduncu Katılım 14 Ara 2020 Mesajlar 2 Beğeni 1 Puanları 30 14 Ara 2020 #1 Selamlar, şuanda elimde 2 tane köylü var fakat nasıl çoğaltacağım bilmiyorum bunları çiftleştirerek çoğaltabilir miyim?
Selamlar, şuanda elimde 2 tane köylü var fakat nasıl çoğaltacağım bilmiyorum bunları çiftleştirerek çoğaltabilir miyim?
Curcuna Kömür madencisi Katılım 22 Ara 2020 Mesajlar 5 Beğeni 0 Puanları 10 23 Ara 2020 #2 Jawierd' Alıntı: Selamlar, şuanda elimde 2 tane köylü var fakat nasıl çoğaltacağım bilmiyorum bunları çiftleştirerek çoğaltabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... rez
Jawierd' Alıntı: Selamlar, şuanda elimde 2 tane köylü var fakat nasıl çoğaltacağım bilmiyorum bunları çiftleştirerek çoğaltabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... rez
Airthes airthes#9138 Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 134 Beğeni 194 Puanları 1,855 31 Ara 2020 #3 Merhaba dostum, İlk olarak, alanı hazırlıyoruz. Hazırladığımız alana, 7-8 kapı koyuyoruz. Böylece, ihtimal artıyor. ( Sürümden sürüme farklılık gösterebilir. ) - iyi oyunlar dilerim.
Merhaba dostum, İlk olarak, alanı hazırlıyoruz. Hazırladığımız alana, 7-8 kapı koyuyoruz. Böylece, ihtimal artıyor. ( Sürümden sürüme farklılık gösterebilir. ) - iyi oyunlar dilerim.
Curcuna Kömür madencisi Katılım 22 Ara 2020 Mesajlar 5 Beğeni 0 Puanları 10 3 Ocak 2021 #4 Airthes' Alıntı: Merhaba dostum, İlk olarak, alanı hazırlıyoruz. Hazırladığımız alana, 7-8 kapı koyuyoruz. Böylece, ihtimal artıyor. ( Sürümden sürüme farklılık gösterebilir. ) - iyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ben serverda ve sürüm olarak 1.16.4 de oynuyorum server dışında tek oyunculu bir dünyalarda oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Airthes' Alıntı: Merhaba dostum, İlk olarak, alanı hazırlıyoruz. Hazırladığımız alana, 7-8 kapı koyuyoruz. Böylece, ihtimal artıyor. ( Sürümden sürüme farklılık gösterebilir. ) - iyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ben serverda ve sürüm olarak 1.16.4 de oynuyorum server dışında tek oyunculu bir dünyalarda oluyor yardımcı olursanız sevinirim
Curcuna Kömür madencisi Katılım 22 Ara 2020 Mesajlar 5 Beğeni 0 Puanları 10 3 Ocak 2021 #5 Şu Tip Bir Yer Yaptım Bir Köyün Kenarına 4 Adet Köylüm Var Hepsinin Mesleği Ve Yatağı Var Ama Hala Çiftleşmiyorlar Ekli dosyalar 2021-01-03_20.47.48.png 494.4 KB Görüntüleme: 255
Şu Tip Bir Yer Yaptım Bir Köyün Kenarına 4 Adet Köylüm Var Hepsinin Mesleği Ve Yatağı Var Ama Hala Çiftleşmiyorlar
Airthes airthes#9138 Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 134 Beğeni 194 Puanları 1,855 3 Ocak 2021 #6 Köylülerin ulaşabileceği yerlere yatak koy ve üzerlerime buğday, ekmek, tohum vs bir şeyler at bir süre sonra çoğalacaklardır. Son düzenleme: 4 May 2022
Köylülerin ulaşabileceği yerlere yatak koy ve üzerlerime buğday, ekmek, tohum vs bir şeyler at bir süre sonra çoğalacaklardır.
Curcuna Kömür madencisi Katılım 22 Ara 2020 Mesajlar 5 Beğeni 0 Puanları 10 6 Ocak 2021 #7 Airthes' Alıntı: Köylülerin ulaşabileceği yerlere full yatak doldur bi süre sonra çoğalacaklardır. ( Meslekleri kaldır sonra tekrar meslek verirsin.) Genişletmek için tıkla ... Köylülerin Mesleklerini Alamıyorum Sanırım Onlarla Takas Yaptığım İçin
Airthes' Alıntı: Köylülerin ulaşabileceği yerlere full yatak doldur bi süre sonra çoğalacaklardır. ( Meslekleri kaldır sonra tekrar meslek verirsin.) Genişletmek için tıkla ... Köylülerin Mesleklerini Alamıyorum Sanırım Onlarla Takas Yaptığım İçin
sametkarabulut28 Elmas madencisi Katılım 1 Ağu 2020 Mesajlar 151 Beğeni 14 Puanları 280 7 Ocak 2021 #8 aceminin üstüyse alamazsın zaten ondan değil sadece sabırlı ol
Jawierd Oduncu Katılım 14 Ara 2020 Mesajlar 2 Beğeni 1 Puanları 30 3 May 2022 #9 Arkadaşlar uzun zaman geçti fakat forumlara bakarken tekrar karşılaştım. Şöyle çözdüm sorunu: Köylülere özel bir ev yapıp garanti olsun diye 2 yatak koyduktan sonra çoğaltacağım 2 köylüye de ekmek veya ekin verdim ve oldu.
Arkadaşlar uzun zaman geçti fakat forumlara bakarken tekrar karşılaştım. Şöyle çözdüm sorunu: Köylülere özel bir ev yapıp garanti olsun diye 2 yatak koyduktan sonra çoğaltacağım 2 köylüye de ekmek veya ekin verdim ve oldu.